Magnētiskais bezvadu lādētājs CHOETECH, 15W, ar ventilatoru

  • Magnētiskais bezvadu lādētājs CHOETECH, 15W, ar ventilatoru
Ātrs bezvadu magnētiskais telefona lādētājs, 15W, ar ventilatoru, kas atdzesē telefona akumulatoru un pasargā to no pārkaršanas.
Funkcijas: lādētājā iebūvētais ventilators atdzesē tālruni uzlādes laikā. Lādētājs izmanto "QI" tehnoloģiju, kas darbojas ar magnētiskās indukcijas metodi, un LED indikators parāda, vai uzlāde ir veiksmīga. Pat 5 uzlādes režīmi atkarībā no ierīces: 15W, 10W, 7,5W, 5W un 2,5W. To ir ērti lietot uzlādes laikā, piemēram, spēlējot spēles vai skatoties video, kas ātri iztērē akumulatoru. Iekšpusē iebūvētā viedā mikroshēma nodrošina labāku temperatūras kontroli, aizsardzību pret pārspriegumu, īssavienojumu, pārkaršanu un daudz ko citu. Pielāgots iPhone 12, iPhone 13 un jaunāku sēriju tālruņu uzlādēšanai bez maciņa, bet saderīgs arī ar citu modeļu telefoniem magnētiskajā MagSafe maciņā vai ar telefoniem (vai maciņiem) ar piestiprinātu metāla plāksni. Visus tālruņus vai austiņu maciņus ar iespējotu Qi var uzlādēt, vienkārši novietojot tos uz lādētāja.
Tehniskie dati: Savienotājs: USB-C. Kabeļa garums: 1 m. Ieejas spriegums: 5V- 12V / 2A. Uzlādes jauda: 15W (maks.) Sertifikāti: CE, FCC, RoHS, ETL, RCM, Qi. Materiāls: alumīnijs, dators. Krāsa: balta.
Garantija: 24 mēneši.


5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 24,99€

  • Ražotājs: Choetech
  • Modelis: T593
  • Pieejamība: 4gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...