Telefona turētājs automašīnai CHOETECH, ar bezvadu uzlādes funkciju, 15W

  • Telefona turētājs automašīnai CHOETECH, ar bezvadu uzlādes funkciju, 15W
Auto telefona turētājs ar bezvadu uzlādes funkciju, 15W ar USB Type C - USB 3.0 uzlādes kabeli.
Funkcijas: ārkārtīgi ērta tālruņa lietošana un novietošana. Turētājs ir savienots ar lodveida savienojumu, kas ļauj to pagriezt par 360°. Ir pieejamas horizontālas un vertikālas tālruņa uzlādes pozīcijas. Turētājs ir atkārtoti lietojams un to var pārnest uz citu automašīnu. Turētāja pamatne jānomazgā ar siltu ūdeni, jāļauj nožūt un tad jāpielīmē citai mašīnai. Lādētājs izmanto "QI" tehnoloģiju, kas darbojas ar magnētiskās indukcijas metodi. Augstākā kvalitāte: skrāpējumiem izturīga silikona virsma ir izstrādāta, lai aizsargātu ierīci un turētāju no slīdēšanas. Iekšpusē iebūvētā viedā mikroshēma nodrošina labāku temperatūras kontroli, aizsardzību pret pārspriegumu, īssavienojumu, pārkaršanu un daudz ko citu. Visus tālruņus ar iespējotu Qi var uzlādēt.
Tehniskie dati: Montāža: uz paneļa. Kronšteina skavas diapazons: 60-102 mm. Kabeļa garums: 1 m. Ieejas spriegums: 5V - 12V / 2A. Uzlādes jauda: 15W (maks.) Sertifikāti: CE, FCC, RoHS, ETL, RCM, Qi. Materiāls: PC, ABS, silikons. Krāsa melna.
Pilns komplekts: Tālruņa turētājs. Uzlādes kabelis. Garantija: 24 mēneši.


5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 23,98€

  • Ražotājs: Choetech
  • Modelis: T521
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...