Automašīnas telefona turētājs CHOETECH ar bezvadu uzlādes funkciju, 15W, (MagSafe)

  • Automašīnas telefona turētājs CHOETECH ar bezvadu uzlādes funkciju, 15W, (MagSafe)
Magnētisks telefona turētājs automašīnai ar Qi bezvadu ātrās uzlādes funkciju 15W. Turētājs ir piemērots lietošanai ar visiem tālruņiem ar MagSafe tehnoloģiju.
Funkcijas: Tas ir gan magnētisks tālruņa turētājs, kas piestiprināts pie automašīnas ventilācijas režģa, gan ātrs tālruņa lādētājs vienā. Magnētiskais telefona lādētājs droši turas pie korpusa, uz kura tālruni var pagriezt par 360 grādiem, bet turētāju var pagriezt un noliekt plašam skata leņķim. Novietojiet tālruni ērtākajā un drošākajā leņķī. Neslīdoša virsma nodrošina stabilitāti. Lādētājs izmanto QI tehnoloģiju, kuras pamatā ir magnētiskā indukcija. Nav nepieciešams izņemt tālruni no maciņa, kura biezums ir <5mm. Īpaši kompaktais dizains lieliski pielāgojas lielākajai daļai ventilācijas atveru. Piemērots iPhone uzlādēšanai bez maciņa, bet saderīgs arī ar citiem tālruņu modeļiem MagSafe magnētiskajā maciņā vai ar telefoniem/maciņiem ar piestiprinātu metāla plāksni. Komplektā automašīnas adapteris.
Specifikācijas: Montāža: Ventilācijas režģis. Savienojums: USB-C. Ieejas spriegums: 12V / 24V. Uzlādes jauda: 15W (maks.) Rotācijas leņķis: 360 °. Sertifikāti: CE, ETL, RCM, FCC, RoHS. Materiāls: ugunsizturīgs ABS, PC, silikons. Kabeļa garums: 1m. Krāsa melna.
Komplektā: Tālruņa turētājs/lādētājs. Auto lādētājs ar 2 tipa C savienotājiem.
Garantija: 24 mēneši
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 22,78€

  • Ražotājs: Choetech
  • Modelis: T200-F
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...