GPS viedais pulkstenis bērniem, Q55A

  • GPS viedais pulkstenis bērniem, Q55A
Viedais pulkstenis bērniem ar videozvana funkciju, atrašanās vietas noteikšanas 4G+GPS+LBS+WiFi un SOS pogu.
Īpašības: bērniem pielāgots dizains un ķermeņa izturība. Funkcijas ir pielāgotas bērnu vajadzībām un koncentrējas uz vecāku un bērnu attiecībām un bērnu drošību. Akumulatora uzlāde ir pietiekama līdz 72 stundām. parastā lietošanā. Viedā vadība, izmantojot lietotni Leefine APP: zvani: pulkstenī var ievietot SIM karti, lai bērni jebkurā laikā un vietā varētu sazināties ar vecākiem. Videozvani: pulkstenis ļauj veikt videozvanus, lai jūs varētu redzēt savus bērnus, kamēr runājat ar viņiem. Atrašanās vieta: pulkstenim ir vairākas atrašanās vietas noteikšanas metodes (GPS, LBS, WiFi). Vecāki var izsekot savu bērnu atrašanās vietu reāllaikā, izmantojot lietotni. Atrašanās vietu vēsture: varat ierakstīt vēsturi par to, kur jūsu bērns ir bijis un kur viņš ir bijis. Balss tērzēšana: pulkstenis un lietotne var sūtīt viens otram ziņojumus, lai uzlabotu saziņu starp bērniem un viņu vecākiem. Drošā zona: lietotne var iestatīt bērnam drošu zonu. Kad bērns atstāj šo zonu, pulkstenis nosūtīs paziņojumu uz lietotni. Netraucēt: ja šī funkcija ir iespējota, pulkstenis automātiski bloķēs visus ienākošos zvanus nodarbības vai treniņa laikā. SOS: divreiz pieskaroties barošanas pogai, tiek nosūtīts ziņojums, ka bērnam nepieciešama palīdzība. Citas viedpulksteņa funkcijas: modinātājs, tālruņu grāmata, kamera. Ūdensizturība: izturīgs pret šļakatām, varat to valkāt lietainās dienās, taču noņemiet to pirms peldēšanās vai dušas. Uzmanību: pirms SIM kartes ievietošanas ierīcē ir jāatspējo PIN koda aizsardzība.
Tehniskie dati: Procesors: ASR 3603. RAM un ROM: 16 MB un 24 MB. Navigācija: GPS+LBS+WiFi. Sim kartes veids: Nano SIM karte. Ekrāns: IPS 1,44 collu diametrs, 240x240. Kamera: 300 000 pikseļi. Akumulators: 600 mAh, litija polimērs. Ūdensizturība: IPX7 Izmērs: 58x43x16,5 mm. Svars: 50 g. Krāsa: sarkana. Iekļauts uzlādes kabelis.
Garantija: 24 mēneši.

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 54,49€

    Mēneša maksa 9.26 EUR / 6 mēneši

  • Ražotājs: Extra Digital
  • Modelis: SW370344
  • Pieejamība: 10gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...