Aizsargplēve SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 5G

  • Aizsargplēve SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 5G
Ekrāna aizsargplēve Samsung Galaxy Z Flip 4 5G tālrunim. Aizsargplēve ir izgatavota no kvalitatīva materiāla, tāpēc tā stingri turas pie telefona ekrāna, ir jutīga pret pieskārienu, līdz ar to nemaz neietekmē telefona lietošanu. Plēve nodrošina aizsardzību pret mehāniskiem bojājumiem, piemēram, triecieniem vai asu priekšmetu atstātiem skrāpējumiem. 2 plēvju komplekts aizsargā telefonu no visām pusēm.
Īpašības: aizsargplēve ir īpaši jutīga pret pieskārienu. Pateicoties progresīvām tehnoloģijām, sajūtas un ekrāna izšķirtspēja neatšķirsies no oriģinālā skārienjutīgā telefona stikla.
Aizsargplēve ļoti stipri pielīp pie ekrāna, tāpēc ir vienmērīga. Komplektā ir iekļauta speciāla karte, kas palīdz viegli uzlīmēt plēvi uz telefona ekrāna bez gaisa spraugām.
Aizsargplēve ir pārklāta ar īpašu pārklājumu, kas ir izturīgs pret pirkstu nospiedumiem un traipiem uz ekrāna.
Tehniskie dati: Biezums: 0,3 mm.
Pilns komplekts: 2 plēves visaptverošai tālruņa aizsardzībai. Karte gaisa spraugu noņemšanai. Mikrošķiedras tīrīšanas lupatiņa. Tīrīšanas salvete ar spirtu. Putekļu savākšanas lapa.
Lietojumprogramma: Samsung Galaxy Z Flip 4 5G.
Ražotājs: Extra Digital.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 9,99€

  • Ražotājs: Extra Digital
  • Modelis: GL601506
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...