Drošības stikls XIAOMI 12 (3D, melns)

  • Drošības stikls XIAOMI 12 (3D, melns)
Aizsargājošs rūdīts stikls Xiaomi 12 (3D, melns). Drošības stikls, kas izgatavots no rūdīta stikla un kura cietība ir 9 pēc Mosa skalas, ir paredzēts, lai aizsargātu tālruņa ekrānu no mehāniskiem bojājumiem, piemēram, triecieniem vai skrāpējumiem no asiem priekšmetiem. Stikls ir 0,33 mm biezs, tāpēc tas droši pasargās telefona ekrānu un būs tikko pamanāms.
Īpašības: 9 punktu cietība pēc Mosa skalas. Rūdīts stikls ir apstrādāta stikla loksne, kas tiek uzkarsēta gandrīz līdz kušanas temperatūrai un pēkšņi atdzesēta, un kuras pretestība pēc šīs procedūras kļūst 9 reizes lielāka nekā parastajam stiklam materiāla ķīmisko un fizikālo īpašību dēļ. pats process.
Jutība pret pieskārienu. Apstrādātā stikla virsma ir īpaši jutīga pret pieskārienu. Pateicoties progresīvajām tehnoloģijām, šis rūdītais stikls neatšķirsies no oriģinālā skārienjutīgā telefona stikla.
Perfekta saķere. Drošības stiklam ir ārkārtīgi spēcīga saķere ar tālruņa ekrānu, lai novērstu nelīdzenas ekrāna virsmas vai sliktu saķeri ar stiklu.
Drošs lietošanā. Stipri sadragāts aizsargājošais rūdītais stikls saplīst, nevis saraujas asās daļiņās. Tāpēc šāds stikls ir drošāks lietošanā.
3D tehnoloģija. Šī tehnoloģija atveido tālruņa ekrāna oriģinālo virsmu, tāpēc šis stikls īpaši labi pieguļ tālruņa ekrānam.
Liels joslas platums. Rūdīta aizsargstikla augstā caurlaidība saglabā ekrāna apgaismojumu un krāsas nemainīgu.
Specifikācijas: Biezums: 0,33 mm.
Aprīkojums: Dzidrs rūdīts stikls. Mikrošķiedras tīrīšanas lupatiņa. Tīrīšanas lupatiņa ar spirtu. Putekļu savākšanas lapa.
Pielāgošana: Xiaomi 12.
Ražotājs: Extra Digital.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 6,00€

  • Ražotājs: Extra Digital
  • Modelis: GL600899
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...