Telefona turētājs priekš CHOETECH, MagSafe

  • Telefona turētājs priekš CHOETECH, MagSafe
Magnētisks telefona turētājs automašīnai ar MagSafe tehnoloģiju.
Funkcijas: Automašīnā iebūvētais magnētiskais tālruņa turētājs, kas ir saderīgs ar iPhone 12, 13 sēriju un citiem tālruņiem un maciņiem, kas atbalsta MagSafe funkciju, cieši iekļaujas tālruņa magnēta gredzenā, nē. jāpielīmē metāla plāksne! Spēcīga un uzticama 16 spēcīgu magnētu saķere, neslīdoša virsma. 360 grādu pagriešanas un slīpuma iespējas nodrošina plašu skata leņķi. Novietojiet tālruni ērtākajā un drošākajā leņķī. Īpaši kompaktais dizains ļauj tam lieliski iederēties lielākajā daļā ventilācijas atveru. Piemērots iPhone glabāšanai bez maciņa, bet saderīgs arī ar citiem tālruņu modeļiem MagSafe magnētiskajā maciņā vai ar telefoniem/maciņiem ar piestiprinātu metāla plāksni.
Specifikācijas: Montāža: Ventilācijas režģis. Izmērs: 63 diametrs x 78 mm. Svars: 74 g. Rotācijas leņķis: 360 °. Sertifikāti: CE, RoHS. Krāsa melna.
Piemērots: iPhone 12. iPhone 12 Pro. iPhone 12 Pro Max. iPhone 12 Mini. iPhone 13. iPhone 13 Pro. iPhone 13 Pro Max. iPhone 13 Mini. Un visiem tālruņiem/maciņiem ar MagSafe funkciju.
Garantija: 24 mēneši


5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 9,55€

  • Ražotājs: Choetech
  • Modelis: AT0004
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...