Elektroniskais cilindrs WELOCK SBR20EBL41

  • Elektroniskais cilindrs WELOCK SBR20EBL41
Elektroniskais cilindrs SBR20EBL41
Viedais durvju slēdzenes cilindrs ir inovatīvs, bet vienkāršs risinājums piekļuves kontrolē, kas piedāvā dažādas funkcijas, piemēram, bezatslēgas ieeju vai slēdzenes tālvadību pa tālruni. Elektroniskais cilindrs ir ar baterijām darbināma elektroniskā atslēga, kas tiek ievietota durvīs un ir ārkārtīgi viegli uzstādāma, jo nav jāvelk vadi, jāinstalē papildus slēģi, lasītāji utt.
Funkcijas: Viedās atslēgas funkcijas: nodrošina piekļuvi durvju atbloķēšanai un aizslēgšanai, izmantojot mobilo tālruni, izmantojot Bluetooth/vai pirkstu nospiedumu skenēšanu/tālvadības pulti. Durvis tiek aizslēgtas un atslēgtas, pagriežot slēdzenes cilindru. Slēdzeni ir viegli uzstādīt tikai 10 minūtēs, izpildot pievienotajā rokasgrāmatā vai tiešsaistes videoklipos sniegtos norādījumus. Regulējamais cilindra garums ļauj to pielāgot dažāda platuma durvīm (no 35mm līdz 55mm). Īpaši droša autentifikācija: slēdzene ir aprīkota ar Bluetooth Low Energy (BLE) un jaunāko bankas līmeņa šifrēšanas tehnoloģiju. Durvju atvēršanas ieraksti fiksē slēdzenes darbību 24/7. Avārijas atbloķēšana: varat izmantot portatīvo lādētāju, lai atslēgtu durvis, kad akumulators ir izlādējies. Tiek atbalstīta tālvadības pults, izmantojot Welock Wi-Fi kontrolieri (jāiegādājas atsevišķi).
Tehniskie dati: Bloķēšanas vadība: Bluetooth, pirkstu nospiedumu skenēšana, tālvadības pults (iekļauts). Pirkstu nospiedumu ietilpība: 3 administratori + 996 lietotāji. Cilindra standarts: ES. Durvju biezums: 35mm ~ 55mm. Barošana: 3x AAA baterijas (nav iekļautas). Akumulatora darbības laiks: ~1 gads. Tastatūra: nav. Ekrāns: LED. Materiāls: 304 nerūsējošais tērauds + plastmasa. Drošības klase: IP44. Lietotne: lietotne WeLock (iOS, Android, QR kods). Mehāniskais kalpošanas laiks: ~100 000 cikli. Darba temperatūra: -25°C ~ 60°C.
Garantija: 24 mēneši.


5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 264,99€

    Mēneša maksa 10.38 EUR / 36 mēneši

  • Ražotājs: HiSmart
  • Modelis: TV991778
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...