Elektroniskais cilindrs WELOCK PCB10EBL41

  • Elektroniskais cilindrs WELOCK PCB10EBL41
Elektroniskais cilindrs Welock PCB10EBL41
Viedais durvju slēdzenes cilindrs ir inovatīvs, bet vienkāršs risinājums piekļuves kontrolē, kas piedāvā tādas funkcijas kā bezatslēgas ieeja vai attālināta durvju piekļuves kontrole pa tālruni. Tā ir uzticama ar baterijām darbināma elektroniskā atslēga, kas tiek ievietota durvīs un ir ārkārtīgi viegli uzstādāma, jo nav jāvelk vadi, jāinstalē papildus slēģi, lasītāji utt.
Funkcijas: Viedās atslēgas funkcijas: piekļuve durvju atslēgšanai un aizslēgšanai, izmantojot mobilo tālruni, izmantojot Bluetooth / vai izmantojot paroli (var saglabāt līdz 10 ciparu kodus) / vai RFID kartes pārvilkšana (uz augšu līdz 20 kartēm var savienot pārī). Durvis tiek aizslēgtas un atslēgtas, pagriežot slēdzenes rokturi. Slēdzeni ir viegli uzstādīt, izpildot pievienotajā rokasgrāmatā vai tiešsaistes videoklipos sniegtos norādījumus. Regulējamais cilindra garums ļauj to pielāgot dažāda platuma durvīm (no 55mm līdz 105mm). Īpaši droša autentifikācija: slēdzene ir aprīkota ar Bluetooth Low Energy (BLE) un jaunāko bankas līmeņa šifrēšanas tehnoloģiju. Viesu piekļuve: pagaidu paroles nodrošina piekļuvi noteiktam laika periodam, vairs nekad neuztraucieties par pazaudētām, nozagtām vai nokopētām atslēgām. Durvju atvēršanas ieraksti fiksē slēdzenes darbību 24/7. Avārijas atbloķēšana: varat izmantot portatīvo lādētāju, lai atslēgtu durvis, kad akumulators ir izlādējies. Tiek atbalstīta tālvadības pults, izmantojot Welock Wi-Fi kontrolieri (jāiegādājas atsevišķi).
Tehniskie dati: Bloķēšanas vadība: Bluetooth, RFID, parole, pagaidu parole. Paroles ietilpība: 1 administrators + 9 lietotāji. Paroles cipari: 6-10. Atbalstīto RFID karšu skaits: 20 (pievienotas tikai 3 RFID kartes). Cilindra standarts: ES. Durvju biezums: 55mm ~ 105mm. Barošana: 3x AAA baterijas (nav iekļautas). Akumulatora darbības laiks: ~1 gads. Tastatūra: aizmugurgaismojums. Ekrāns: LED. Materiāls: 304 nerūsējošais tērauds + alumīnijs + plastmasa. Drošības klase: IP65. Lietotne: lietotne WeLock (iOS, Android, QR kods). Mehāniskais kalpošanas laiks: ~100 000 cikli. Darba temperatūra: -30°C ~ 60°C.
Garantija: 24 mēneši.

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 150,04€

    Mēneša maksa 7.29 EUR / 24 mēneši

  • Ražotājs: HiSmart
  • Modelis: TV991730
  • Pieejamība: 2gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...