CarPlay bezvadu adapteris iPhone tālruņiem

  • CarPlay bezvadu adapteris iPhone tālruņiem
Bezvadu Apple Carplay adapteris iPhone tālruņiem ļauj izmantot oriģinālo automašīnas CarPlay funkciju, nepievienojot tālrunim kabeli.
Funkcijas: tikai Apple iPhone mobilajiem tālruņiem (no iPhone 6) ar iOS 10 un jaunāku versiju un tikai automašīnām ar rūpnīcas Apple CarPlay sistēmu, kas ražota no 2016. gada: Audi, Mazda, Mercedes, Skoda , Dodge, Porsche, Peugeot, Volvo, Honda, Hyundai, Nissan, Ford, Alfa Romeo, Bentley, Cadillac, Chevrolet, Citroen, Genesis, GMC, KIA, Lexus, Mitsubishi, Maserati, Opel, Renault, Seat, Toyota, Range Rover, Jaguar, Subaru, MG, Suzuki, Lamborghini, GAC, Volkswagen. Pilns atbalstīto automašīnu saraksts Apple vietnē https://www.apple.com/ios/carplay/available-models/. Adapteris atbalsta arī Pioneer, Kenwood, LCCP, JVC pēcpārdošanas CarPlay multimediju. CarPlay ir programmatūra, kas ļauj viedtālrunim saskarties ar automašīnas paneļa ekrānu un integrēt informācijas un izklaides programmas. To raksturo ātrs automātisks savienojums, vienmērīga sistēmas darbība un nepārtraukts bezvadu savienojums. Tiek atbalstītas Siri balss komandas un vadība ar stūres pogām, pogu un skārienekrānu. Ierīces programmatūra tiek atjaunināta tiešsaistē, tālruņa pārlūkprogrammā ievadot 192.168.1.101. Ierīcei ir Wi-Fi 2.4G/5G un Bluetooth 5.0 aprīkojums: BT savienojas ar telefonu, bet darbojas pa Wi-Fi. Vienkārša aktivizēšana: savienojiet ierīci ar CarPlay iespējotas automašīnas USB portu, izmantojot USB kabeli, pēc tam automašīnas displejā savā iPhone tālrunī atlasiet automašīnas Bluetooth kodu un savienojiet ierīces pārī. Apple CarPlay ir gatavs lietošanai automašīnas ekrānā un aktivizēsies automātiski katru reizi aptuveni 24 sekunžu laikā pēc automašīnas iedarbināšanas. Mazs, viegls, ekskluzīvs elegants dizains. Ar statusa indikatora LED.
Tehniskie dati: Strāvas ieeja: DC 5V/0,8-2A USB. Wi-Fi frekvenču diapazons: 2,4 GHz-5 GHz. Bezvadu WiFi savienojuma standarti: IEEE802.11a/b/g/n/ac. Bluetooth versija: BT 5.0. Ierīces OS: Linux. Procesors: divkodolu 1,2 GHz ARM Cortex A7. Atmiņa: 64 MB RAM + 16 MB ROM. Interfeiss: USB Type-C. Strāvas kabeļi: 1x USB Type-C uz USB Type-A / 1x USB Type-C uz USB Type-C (abi iekļauti). Plug & Play: Jā. Atbalstītā operētājsistēma: iPhone iOS 10 vai jaunāka versija. Statusa indikators: LED (sarkans/zaļš). Korpusa materiāls: plastmasa. Darba temperatūra: -20°C~ +75°C. Izmēri: 55 x 55 x 14 mm. Svars: 28 g. Krāsa melna.
Garantija:24 mēneši.

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 96,80€

    Mēneša maksa 5.49 EUR / 18 mēneši

  • Ražotājs:
  • Modelis: CP-76
  • Pieejamība: 2gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...