TUYA viedais sadzīves pagarinātājs 1,8m, 4 ligzdas + 4 USB, ar slēdzi

  • TUYA viedais sadzīves pagarinātājs 1,8m, 4 ligzdas + 4 USB, ar slēdzi
Gudrais mājsaimniecības pagarinātājs (pagarinātājs) ar 4 rozetēm ar 1,8m garu kabeli paredzēts sadzīves un elektronisko iekārtu pieslēgšanai, kad tās atrodas tālu no elektrības kontaktligzdas un inteliģentai ierīču tālvadībai. Ar 4 USB-A ligzdām (3.1A).
Funkcijas Viedais paplašinātājs sastāv no 4 ligzdām un papildu 4 USB pieslēgvietām ar maksimālo slodzi 3,1 A. Tas nozīmē, ka varat ļoti ātri uzlādēt tālruņus, planšetdatorus un citas elektroniskās ierīces. Vadība caur Wi-Fi ar viedierīci Tuya Smart vai Smart Life lietotni. Balss vadība, izmantojot Google Assistant vai Amazon Alexa. Ierīce ļauj izveidot dažādus skriptus ierīcēm un to grupām, lai ieslēgtu/izslēgtu noteiktā ciklā, atkārtojot laiku, pēc taimera vai atpakaļskaitīšanas, kā arī tos sinhronizētu, vadītu attālināti un koplietotu vadību. Releja signāls ierīces vadībai tiek pārraidīts, izmantojot 2,4 GHz Wi-Fi tīklu. 5G tīkls netiek atbalstīts. Var kombinēt ar dažādiem citiem produktiem, lai papildinātu viedās mājas scenārijus. Aizsardzība pret īssavienojumu, pārslodzi, pārspriegumu. Izgatavots no neuzliesmojošas kvalitatīvas plastmasas. Katru ligzdu var vadīt atsevišķi (atsevišķi) vai kopā (galvenais), savukārt USB ligzdas var vadīt tikai kopā (galvenais).
Tehniskie dati: rozetes: 4 gab. USB interfeiss: 4x USB Type-A (F) ligzdas. Maksimālā slodze: 3520W (220V). Spriegums: AC 100-240V. Frekvence: 50/60Hz. Strāva: maks. 16A. USB izejas: 5V max. 3.1A. Wi-Fi frekvence: 2,4 GHz. Wi-Fi standarti: IEEE 802.11 b/g/n. Korpusa materiāls: PC V0 (ugunsdrošs). Ievades ligzdas: Eiropas standarts. Strāvas kabelis: EU spraudnis (Schuko). Lietotne: TuyaSmart / SmartLife (Android, IOS). Darbojas ar Amazon Alexa & Google palīgs. Slēdzis: Jā. LED indikatori: jā. Kabeļa garums: 1,8 m. Darba temperatūra: -20°C~+50°C. Krāsa: balta. Izmēri: 125x55x75mm. Lietošana: iekšēja. Sertifikāti: CE, RoHS.
Garantija: 12 mēneši.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 39,99€

    Mēneša maksa 6.8 EUR / 6 mēneši

  • Ražotājs: POWER PLANT, LLC
  • Modelis: HS082383
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...