Ajax Hood MotionProtect āra jumts (balts)

  • Ajax Hood MotionProtect āra jumts (balts)
Ajax Hood MotionProtect Outdoor jumts aizsargā Ajax MotionProtect Outdoor kustību detektoru no lietus vai sniega. Nomainiet jumtu, ja jums nav piekļuves detektoram zem jumta.
Sniegs nav šķērslis Sniegs var traucēt kustības detektora redzamības lauku. Kustības detektors var pārraidīt kļūdainus signālus un traucēt detektora vienmērīgu un efektīvu darbību. Ajax Hood MotionProtect Outdoor jumts aizsargā detektoru no sniega.
Lietus nav biedējošs Kustību detektors reaģē uz krāsas izsmidzināšanu, tāpēc arī stiprs lietus var traucēt tā darbību. Ajax Hood MotionProtect Outdoor jumts pasargā ne tikai no stipra lietus, bet arī no iespējamiem traucējumiem vai kļūdainiem signāliem pērkona negaisa laikā.
Vienkārša uzstādīšana Nav nepieciešams noņemt kustību detektoru, lai uzstādītu jumtu. Īpaši viegli un ērti piestiprināms.
Specifikācijas: Klasifikācija: MotionProtect Outdoor jumts. Materiāls: polikarbonāts. Montāžas metode: Dual Lock lente. Darba temperatūras diapazons: -25C līdz + 60C. Darba mitrums: līdz 100%. Izmēri: 110 x 96 x 90 mm. Svars: 71 g.
Aprīkojums: Motora pārsegs Motion Protect āra jumtam. Dual Lock josla. Instrukcija.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 15,72€

  • Ražotājs: AJAX
  • Modelis: AJAX-HOODW
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...