SONOFF Smart 2-pin Wi-Fi slēdzis

  • SONOFF Smart 2-pin Wi-Fi slēdzis
SONOFF Smart 2 kontaktu slēdzis elektroierīcēm, atbalsta tālvadības pulti, izmantojot Wi-Fi 2,4 GHz; uzstādīts uz DIN sliedes; paredzēts dažādām sadzīves ierīcēm. Ar enerģijas uzskaites funkciju.
Funkcijas: praktisks Wi-Fi slēdzis ar elektrības skaitītāja papildu funkciju, kas ļauj uzraudzīt un kontrolēt enerģijas patēriņu. Viedo slēdzi ir viegli uzstādīt uz Din sliedes un attālināti vadīt ar viedierīci, izmantojot mobilo lietotni eWeLink (Android, IOS). Balss vadību atbalsta Google Assistant un Amazon Alexa. Izmantojot lietotni, ir iespējams reāllaikā uzraudzīt elektrības spriegumu, jaudu, enerģijas patēriņu, ievadīt enerģijas vienības cenu un programmēt ierīču izslēgšanu, sasniedzot iestatīto patēriņa limitu. Mājas iekārtu elektroenerģijas patēriņa datus var lejupielādēt grāmatvedības vajadzībām. Atbalstiet dažādu scenāriju izveidi un vadību: varat ieprogrammēt ierīces vai ierīču grupas, lai tās ieslēgtos/izslēgtos noteiktos apstākļos (piemēram, izejot no mājas scenārijs: izslēdziet gaismu, ūdens sildītāju, televizoru, gaisa kondicionieri utt.). Tiek atbalstīti pievienoto ierīču periodiskie grafiki un taimera iestatījumi. To raksturo vienkārša uzstādīšana un pārvaldība. Aizsardzība pret atlikušo strāvu: ja noplūde ir lielāka par iestatīto vērtību, slēdzis automātiski atvienojas 1 sekundes laikā. Ieteicamā apkārtējās vides temperatūra ir -5°C~+40°C. Ar Wi-Fi signālu un barošanas LED indikatoriem, ieslēgšanas/izslēgšanas pogu. Šo slēdzi var kombinēt ar dažādiem citiem produktiem, lai pabeigtu viedās mājas scenārijus.
Tehniskie dati: Spriegums: AC 100–230 V. Strāva: maks. 63A. Frekvence: 50Hz. Wi-Fi frekvence: 2,4 GHz. Patēriņš: <3W. Kontaktpersonu skaits: 2. Darbojas ar Amazon Alexa & Google palīgs. Lietojumprogramma: eWeLink (Android, IOS). Uzstādīšana: uz DIN sliedes, 35x7,5mm. Izmēri: 90x38x68mm. Pārslodze/īssavienojums/pārsprieguma/noplūdes aizsardzība. Darba temperatūra: -25°C~+70°C (maks.). Mehāniskais kalpošanas laiks: >100 000. Svars: 210 g. Krāsa: balta.
Garantija: 24 mēneši.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 60,00€

    Mēneša maksa 5.1 EUR / 12 mēneši

  • Ražotājs: SONOFF
  • Modelis: HS082321
  • Pieejamība: 2gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...