SONOFF viedais 4 kanālu slēdzis Wi-Fi

  • SONOFF viedais 4 kanālu slēdzis Wi-Fi
SONOFF Smart 4 kanālu slēdzis elektriskajām ierīcēm, kas atbalsta tālvadības pulti, izmantojot Wi-Fi 2,4 GHz; uzstādīts uz DIN sliedes; dažādām sadzīves ierīcēm.
Funkcijas: Viedo slēdzi ir viegli uzstādīt uz Din sliedes un attālināti vadīt ar viedierīci, izmantojot mobilo lietotni eWeLink (Android, IOS). Releja signāls tiek pārraidīts caur Wi-Fi tīklu 2,4 GHz. 5G tīkls netiek atbalstīts. Tiek atbalstīta dažādu scenāriju izveide un vadīšana: var ieprogrammēt ierīces vai ierīču grupas, lai tās ieslēgtos/izslēgtos noteiktā laikā (piem., izejas scenārijs: izslēdziet gaismu, ūdens sildītāju, televizoru, gaisa kondicionieri utt.). Tiek atbalstīta arī taimera iestatīšana noteiktām ierīcēm. Pārvaldība ar eWeLink lietotni vai viedo māju (Alexa Google Home). Balss vadība atbalsta Google palīgu un Amazon Alexa. Vienkārša uzstādīšana un pārvaldība. Šo slēdzi var kombinēt ar dažādiem citiem produktiem, lai papildinātu viedās mājas scenārijus.
Tehniskie dati: Spriegums: AC 110 ~ 230 V (maks. 400 V 4 kanāliem). Strāva: 63A, maks. 80A. Jauda: 16kW. Frekvence: 50-60Hz. Wi-Fi frekvence: 2,4 GHz. Kanālu skaits: 4. Darbojas ar Amazon Alexa & amp; Google palīgs. Sīkrīks: eWeLink (Android, iOS). Uzstādīšana: uz DIN sliedes, 72mm. Izmēri: 80x72x70mm. Korpusa materiāls: PBT (polibutilēna tereftalāts). Aizsardzības klase: IP20. Svars: 320 g. Krāsa: balta.
Garantija: 24 mēneši

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 80,66€

    Mēneša maksa 6.86 EUR / 12 mēneši

  • Ražotājs: SONOFF
  • Modelis: HS081881
  • Pieejamība: 4gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...