SONOFF viedais slēdzis Wi-Fi ar temperatūras un mitruma mērīšanas funkciju

  • SONOFF viedais slēdzis Wi-Fi ar temperatūras un mitruma mērīšanas funkciju
Viedais slēdzis elektroierīcēm, kas atbalsta tālvadību, izmantojot Wi-Fi 2,4 GHz. Produkts darbojas ar temperatūras un mitruma sensoriem (iegādājas atsevišķi).
Funkcijas: viedo slēdzi ir viegli pievienot un attālināti vadīt ar viedierīci, izmantojot mobilo lietotni eWeLink (Android, IOS). Releja signāls tiek pārraidīts, izmantojot Wi-Fi tīklu 2,4 GHz. Slēdzis ļauj iestatīt automātisku režīmu, grafiku vai taimeri noteiktu ierīču darbībai. Ierīce atbalsta līdz 8 iestatījumiem, citus — mākonī, tiešsaistes režīmā. Pateicoties LAN atbalstam, jūs varēsiet izmantot slēdzi pat tad, ja tīkls īslaicīgi nav pieejams. Vadība ar eWeLink lietotni, atbalstītās lietojumprogrammas: Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT, REST API. Balss vadība, izmantojot Google Assistant vai Amazon Alexa. Vienkārša uzstādīšana un pārvaldība. Var izmantot iekštelpu baseinos, vīna darītavās vai terārijos, bet lieliski piemērots arī mājas apkurei, apūdeņošanas sistēmām vai siltumnīcām. Šo slēdzi var kombinēt ar dažādiem citiem produktiem, lai pabeigtu viedās mājas scenārijus. Sensori nav iekļauti.
Tehniskie dati: Spriegums: AC 100–240 V. Strāva maks.: 16A. Frekvence: 50-60Hz. Wi-Fi frekvence: 2,4 GHz. Wi-Fi standarts: IEEE802.11b/g/n. Kanālu skaits: 1. Darbojas ar Amazon Alexa & amp; Google palīgs. Drošības sistēma: WPA/WPA2. Lietotne: eWeLink (Android, iOS). Atbalstītie sensori: THS01, DS18B20, MS01. Sensora interfeiss: RJ11. Izmēri: 98x54x31mm. Korpusa materiāls: PC V0 (nedegošs). Darba temperatūra: -10°C~40°C. Mitrumizturība: 5%-95% nekondensējošs. Svars: 129 g. Krāsa: balta. Sertifikāti: CE/FCC/RoHS.
Garantija: 24 mēneši.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 14,48€

  • Ražotājs: SONOFF
  • Modelis: THR316
  • Pieejamība: 20gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...