LPR Box ORTHUS ierīce automašīnu numuru atpazīšanai. darbojas ar 2 IP kamerām.

  • LPR Box ORTHUS ierīce automašīnu numuru atpazīšanai. darbojas ar 2 IP kamerām.
LPR ORTHUS ir ierīce automašīnu numuru automātiskai identificēšanai.
Funkcijas: LPR datori ir atsevišķas ierīces ar četrkodolu procesoriem, kuros darbojas operētājsistēma Android. Šīs ierīces ir paredzētas automātiskai transportlīdzekļa numura zīmju atpazīšanai un barjeru kontrolei. Mūsdienu numuru atpazīšanas algoritmi ļauj šai sistēmai ātri atpazīt valsts numurus un tādējādi samazināt laiku, ko automašīnas pavada ceļu bloķēšanā. LPR ORTHUS ir transportlīdzekļa numura zīmes atpazīšanas ierīce ar papildu releja bloku barjeras kontrolei. Šī ierīce ļauj automatizēt transportlīdzekļu iebraukšanas un izbraukšanas pārbaudes vienvirziena kontrolpunktos. LPR ORTHUS darbojas ar 2 IP kamerām. Transportlīdzekļu reģistrācijas numuru reģistrēšana un identifikācija. Atpazīšanas precizitāte ir lielāka par 98%. Numura zīmju atpazīšana vairāk nekā 35 pasaules valstīs un iespēja pievienot jaunas. Krāsaino numura zīmju atpazīšana. Atbalsta RTSP protokolu. WEB programma konfigurēšanai un uzraudzībai. Iebraucošo un izbraucošo automašīnu skaita tiešsaistes izsekošana. Tālvadības pults un brīdinājumi caur telegrammu var pieslēgt ārējo datu krātuvi (HDD) Vizuāla reģistrācijas numura identifikācija un transportlīdzekļa iebraukšana stāvvietā Reģistrācijas numuru baltie cipari Sistēma WEB programmā norāda, vai transportlīdzeklim ir atļauts iebraukt. ar zaļu vai sarkanu rāmi vai nē Tas ļauj ātri noskaidrot, vai transportlīdzeklis ir iekļauts baltajā sarakstā.Iespēja iestatīt stāvvietu ierobežojumu, lai kontrolētu automašīnu plūsmu.Iespēja grupēt numuru grupas.Pārskati pēc noteikta numura, laika vai atlasītā laika periods (transportlīdzekļa instrumenta un numura zīmes ekrānuzņēmums, ierašanās/izbraukšanas laiks) ar iespēju eksportēt xlsx csv formātā Mazie izmēri: releja bloks: 85x80x30 mm, Orthus dators: 85x90x30 mm Robusts un izturīgs korpuss, saderīgs ar VESA 75x75 Vienkārša uzstādīšana Pielāgošana : Autostāvvietas.Garāža, pagalma vārti.U spars.
Tehniskā specifikācija: CPU: četrkodolu Cortex A7. Atbalstīto kameru skaits: 2. Saspiešanas algoritms: H.264. Izšķirtspēja: 1080p @ 30 kadri sekundē. Drošība: Paroles aizsardzība. Barjeras vadība: 4 releju izejas. Tīkla interfeiss: 10/100 Ethernet RJ45. Atmiņas karte: MicroSD līdz 32Gb. Video izeja: HDMI. USB: USB 2.0. Relejs: 10A 250V AC. Barošana: 5V DC.
Garantija: 24 mēneši

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 629,20€

    Mēneša maksa 19.25 EUR / 60 mēneši

  • Ražotājs: ZetPro Technology
  • Modelis: ORTHUS
  • Pieejamība: 4gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...