RTU5024 GSM vadības modulis (komunikators)

  • RTU5024 GSM vadības modulis (komunikators)
RTU5024 GSM vadības modulis (komunikators).
Funkcijas: Elektronisks GSM kontrolieris, kas attālināti kontrolē ierīces GSM tīklā, neizmantojot internetu un datu pārraidi. GSM kontrolleri RTU5024 var veiksmīgi izmantot ne tikai barjeras kontrolei, bet arī citu uzdevumu veikšanai, kad nepieciešams ieviest tālvadības pulti vai piekļuves kontroli. Modulis noderēs, ja nepieciešams automatizēt mehānisko atvēršanas un aizvēršanas darbību, attālināto ieslēgšanu un izslēgšanu vai uzstādīt piekļuves kontroles sistēmu. Tālvadības ierīces vadība – bezmaksas telefona zvani. Nav nepieciešama tālvadības pults, atslēgas vai internets. Bez maksas par zvanu. Ierīce identificē zvanītāja numuru, un releja slēdzis noraida zvanu no autorizētā numura. Vienkārša programmēšana un savienošana. Lietotāji tiek pievienoti vai noņemti, izmantojot SMS. Abonentu skaits: līdz 200. Drošs – tiek identificēts zvanītāja ID un tiek ignorēti neautorizēti zvanītāji. Releja aizvēršanas vai atvēršanas laiks ir programmējams. Var vadīt no jebkuras vietas, izmantojot GSM tīklu, neierobežotā attālumā. Četru joslu frekvence tiek piemērota visā pasaulē. Viedtālruņa lietotne RTU5024 vēl vairāk vienkāršo konfigurēšanu un pārvaldību. Pēc konfigurēšanas apkope nav nepieciešama. Pielietojums dažādās jomās. Šo kontrolieri var savienot ar dažādām elektriskām (elektroniskām) ierīcēm.
Pielietojums: Attālināti atver veramos vai bīdāmos vārtus, barjeras, durvis, žalūzijas, garāžas durvis. Ideāls risinājums mājai (vasarnīcai) ar automātiskajiem vārtiem. Dzīvojamā māja: durvis, vārti, garāžas ieejas kontrole, elektronisko ierīču vadība kā ventilators, mikroviļņu krāsns, kondicionieris. Rūpnieciskās tālvadības slēdžu iekārtas, piemēram: ielu apgaismojums, saules iekārtas, motori, pārveidotāji, PLC, sūkņi, ventilatori utt. Lauksaimniecībā: tālvadības sūkņi utt. Biznesā: tālvadības elektroniskās kastes, stendi, LED izkārtnes u.c.
Tehniskie dati: GSM frekvence: 2G, 4 frekvences 850/900/1800 / 1900MHz. Barošana: 9-24V DC / 2A. Izejas: NC / NO releja sausais kontakts, 3A / 240V AC. Strāvas patēriņš: 12V; maksimālais 50mA, vidēji 25mA. SIM karte: 3V SIM karte (mini SIM). Antena: 50 omu rezistoru SMA tipa savienotājs. Darba temperatūra: -20 ° C līdz + 60 ° C, relatīvais mitrums līdz 90%. Korpusa materiāls: alumīnijs. Izmēri: 102x76x27mm. Svars: 108g. Piemērots akumulators: 3,7 V / 900 mAh (nopērkams atsevišķi).
Iekļauts: GSM kontrolieris. GSM antena. Savienotāja adapteris x2 gab. Instrukcija.
Garantija: 24 mēneši
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 39,93€

    Mēneša maksa 6.79 EUR / 6 mēneši

  • Ražotājs: Extra Digital
  • Modelis: RTU5024
  • Pieejamība: 20gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...