Ajax MultiTransmitter Module (melns)

  • Ajax MultiTransmitter Module (melns)
Ajax MultiTransmitter modulis ir paredzēts, lai savienotu vadu signalizācijas ar Ajax drošības sistēmām, izmantojot lietotni.
Vadu trauksmes signālu otrā darbība MultiTransmitter modulis aizstāj veco drošības kontroles moduli un nodrošina vadu radio savienojumu ar Ajax drošības sistēmām. Vienkārša ierīču saderība un lietotājam draudzīga lietotne atvieglo trauksmes signālu atjaunināšanu. Modulis garantē drošības sistēmu stabilitāti, izturību pret draudiem un funkciju atjaunināšanu un uzlabošanu.
Citas Ajax funkcijas IR barjeras, sadzīves gāzes, temperatūras, šķidruma līmeņa detektori un citas ierīces ir gatavas paplašināt Ajax lietojumu klāstu. Savienojiet tos, izmantojot MultiTransmitter moduli, un kontrolējiet kombinēto drošības sistēmu Ajax lietotnē.
Trauksmes par augstu datu līmeni Ajax MultiTransmitter modulis ļauj norādīt trauksmes veidu un telpu katrai vadu ierīcei. Šī funkcija padara paziņojumus informatīvākus. Jūs zināt ne tikai to, kas notika, bet arī kur. Šī informācija tiek parādīta, izmantojot tūlītējo ziņojumapmaiņu, SMS un tiek nosūtīta apsardzes uzņēmumiem ar atbilstošiem kodiem. Kopumā ir 5 veidu trauksmes kodi: ielaušanās, ugunsgrēks, medicīniskā palīdzība, panikas poga, gāzes noplūde.
Ielaušanās apstiprinājums 9 sekunžu laikā Pievienojiet savai kamerai MotionCam kustības detektoru, lai pārliecinātos, ka apgabalā ir iebrucēji. Kamera ieslēdzas tikai tad, kad sistēma ir ieslēgta un tiek noteikta kustība. Atšķirībā no videonovērošanas sistēmām, detektors droši uzņem fotoattēlus dažu sekunžu laikā un pārsūta tos uz lietotni tikai tiem lietotājiem, kuriem ir atļauja tos skatīt.
Vienkārša uzstādīšana un iestatīšana Mēs esam pārliecinājušies, ka instalēšanas un iestatīšanas process neprasa papildu laiku vai pūles. Ajax MultiTransmitter modulis izveido savienojumu, skenējot QR kodu. Turklāt sistēma jūs brīdinās, ja ierīce nav pareizi pievienota.
Specifikācijas: Izmēri: 196 x 238 x 100 mm. Svars: 805g. Krāsa melna. Trauksmes zonu skaits: 18. Atbalstītie detektoru sakaru veidi: NO, NC (bez R), EOL (NC ar R), EOL (NO ar R). Galvenā barošana: 110-255 V, 50/60 Hz. Rezerves jauda: 12 V DC. Detektora barošana: 12 V DC, līdz 1A visām detektora jaudas izejām. Radiosignāla frekvence: 868,0-868,6 MHz vai 868,7-869,2 MHz atkarībā no reģiona. Saderība: darbojas ar visiem Ajax vadības paneļiem un diapazona paplašinātājiem. Maksimālā radiosignāla jauda: līdz 7,29 mW (25 mW ierobežojums). Radio signāla diapazons: redzes līnijā līdz 2000 m. Darbojas temperatūrā no -10°C līdz +40°C.
Pakete: MultiTransmitter modulis. Uzstādīšanas komplekts. Strāvas kabelis. Instrukcija.
Garantija: 24 mēneši. Uz baterijām garantija neattiecas.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 135,00€

    Mēneša maksa 7.89 EUR / 18 mēneši

  • Ražotājs: AJAX
  • Modelis: AJAX-MULTITB
  • Pieejamība: 6gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...