Ajax Hub 2 Plus viedais panelis (melns)

  • Ajax Hub 2 Plus viedais panelis (melns)
Ajax Hub 2 Plus viedais vadības panelis.
Stabils savienojums caur interneta kabeli, Wi-Fi, LTE Savienojuma uzticamība garantē ātru trauksmes signāla pārraidi uz apsardzes dienesta uzņemšanas centru un tā darbiniekiem. Ajax Hub 2 Plus garantē absolūtu savienojuma stabilitāti. Tam ir 4 saziņas kanāli un tas atbalsta LTE. Šī konfigurācija ļauj savienot ierīci ar diviem atsevišķiem interneta kanāliem, izmantojot Ethernet un Wi-Fi. Dublēšanai var izmantot mobilos kanālus. Kanālu pārslēgšana notiek vienmērīgi un aizņem tikai dažas sekundes.
Signalizācijas vizuālā pārbaude 9 sekundēs Šī tehnoloģija ir optimāls risinājums gan komerciālām, gan dzīvojamām telpām. Detektoru uzņemtie animētie MotionCam attēli ļauj lietotājiem un CMS operatoriem novērtēt pašreizējo situāciju. Fotogrāfijas tiek uzņemtas, reaģējot uz trauksmes signāliem, bet ne pēc pieprasījuma. Ajax Hub 2 Plus var kontrolēt līdz 200 MotionCam detektoriem un parādīt fotoattēlus lietotājiem vai drošības dienestiem tikai 9 sekundēs, pat ja saziņai izmantojat SIM kartes.
Lielu telpu aizsardzība ar sarežģītu infrastruktūru Biznesa centri, rūpnīcas un daudzstāvu villas ar papildu ēkām - Ajax Hub 2 Plus viedais vadības panelis ir gatavs aizsargāt pat vissarežģītākās infrastruktūras ēkas. Jaunais centrmezgls kontrolē līdz 200 ierīcēm. Tā radiosignāla diapazons ir līdz 2000 metriem, un radio tīkls aptver līdz 35 km2. Hub 2 Plus var pārvaldīt 25 drošības grupas ar kopumā 200 lietotājiem. Šī opcija ļauj sadalīt lielas platības atsevišķās zonās un skaidri organizēt apsardzes personāla piekļuvi.
Nākotnes risinājums Hub 2 Plus darbojas ar OS Malevich reāllaika operētājsistēmu, ko izstrādājusi Ajax Systems. OS Malevich ir īpaši stabila sistēma, kas ir aizsargāta pret vīrusiem un kiberuzbrukumiem. Sistēma tiek atjaunināta vairākas reizes gadā, tiek pievienotas jaunas funkcijas. Šajā procesā nav iesaistīti ne patērētāji, ne inženieri. Process notiek, kad sistēma ir izslēgta, un aizņem tikai dažas minūtes. Hub 2 Plus ir visefektīvākais Ajax viedais vadības panelis. Tam ir 4,5 reizes ātrāki procesori nekā Hub 2 un 8 reizes vairāk zibatmiņas. Šī konfigurācija ļauj ierīcei darboties efektīvi ilgu laiku.
Viegli instalējams un instalējams Ajax Hub 2 Plus ir gatavs lietošanai. Tam ir iepriekš instalēti komunikatori, barošanas avots un rezerves akumulators. Lai sāktu sistēmas iestatīšanu, ierīce būs jāpievieno strāvas padevei un internetam, jāievieto SIM kartes un jāskenē QR kods. Pateicoties SmartBracket, jums nav jāizjauc ierīce, lai to pievienotu. Tāpat, pat atrodoties prom no vadības pults, var pieslēgt drošības ierīces vai videonovērošanas kameras, pārbaudīt radiosignāla stiprumu, izveidot drošības grupas.
Specifikācijas: Uzstādīšana: iekšēja. Izmēri: 163 x 163 x 36 mm. Svars: 351g. Krāsa melna. Videonovērošanas atbalsts: 100 kameras un DVR. Maksimālais ierīču skaits: 200. Telpas: 50. Drošības grupas: 25. Sīkrīki: iOS 11.0 un jaunāka versija, Android 4.4 un jaunāka versija. Sakaru kanāli: 2 SIM kartes. 2G (GSM900 / DCS1800 (B3 / B8)). 3G (WCDMA 850/900/2100 (B1/B5/B8)). LTE (FDD B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20). Wi-Fi (802.11 b / g / n). Ethernet. Trauksmes signāls: piegādes laiks: 0,15s. Informācijas metode: SMS, zvans, push paziņojums. CMS: Contact ID, SIA, fotoattēlu atpazīšana integrēta Manitou, SBN, WBB, V1 / F1, Kronos, Sentinel un Horus. Barošana: 110-240V ar rezerves akumulatoru. 6V ar alternatīvu 6V PSU barošanas avotu. Darbojas temperatūrā no 10°C līdz +40°C.
Iepakojuma saturs: Ajax Hub 2 Plus viedais vadības panelis. Strāvas kabelis. Ethernet kabelis. Uzstādīšanas komplekts. Instrukcija.
Garantija: 24 mēneši. Uz baterijām garantija neattiecas.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 333,28€

    Mēneša maksa 12.91 EUR / 36 mēneši

  • Ražotājs: AJAX
  • Modelis: AJAX-HUB2PBL
  • Pieejamība: 8gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...