Ajax REX viedās mājas sakaru paplašinātājs (melns)

  • Ajax REX viedās mājas sakaru paplašinātājs (melns)
Paplašiniet visas savas Ajax drošības sistēmas iespējas, izmantojot REX Smart Home sistēmas sakaru paplašinātāju!
Aizsargā īpaši lielas telpas ReX ir Ajax radio signāla diapazona paplašinātājs, kas paplašina radio diapazonu līdz pat 2 reizēm. Ar piecām Ajax Rex ierīcēm aizsargājamā teritorija var sasniegt līdz 35 km². ReX kontrolē citas tai pievienotās viedierīces, pat ja tās atrodas ļoti tālu.
Funkcijas: Modinātājs atskan tikai 0,3 sekundēs. Pieslēdzas sistēmai 2 minūšu laikā.
Paplašina Ajax sistēmas iespējas ReX ir uzticama un novatoriska ierīce, kas darbojas ar citām Ajax ierīcēm. Tikai dažas citas viedierīces var darboties ar savienojamības paplašinātājiem, savukārt ar Ajax savienoto ierīču skaits neietekmē ReX veiktspēju! Hub, Hub 2 + Rex līdz 99 ierīcēm. Hub Plus + Rex līdz 149 ierīcēm. Hub 2 Plus + ReX līdz 199 ierīcēm. Darbības attālums: līdz 1800 metriem
Drošāka drošības sistēma Standarta sistēmas sakaru pagarinātāju uzstādīšana palielina signāla zuduma risku trauksmes laikā, citiem vārdiem sakot, pagarinātāji kļūst par vāju drošības ķēdi. ReX viedās komunikācijas sistēmas paplašinātājs paceļ drošības sistēmu jaunā līmenī – tas ir otrais sistēmas vadības centrs aiz viedā HUB. Ja HUB kāda iemesla dēļ neizdodas, ReX saņem signālu un uzreiz pārņem vadību pār visu sistēmu.
100% hakeru aizsardzība ReX ir aizsargāts pret programmatūru un citiem uzbrukumiem, kas var sabojāt jūsu ierīci. OS Malevich operētājsistēma, kurā darbojas ReX, nav neaizsargāta pret vīrusiem, kas pasargā sistēmu no programmatūras koda uzbrukumu izraisītiem traucējumiem. ReX ir arī ļoti efektīvs akumulators, tāpēc sistēma darbosies vēl 35 stundas, ja tā pazudīs. ReX ziņo arī par mēģinājumu izjaukt vai citādi sabojāt ierīci.
Sāciet darbu tikai 2 minūšu laikā Lai savienotu ReX ar mājas drošības sistēmu, skenējiet QR kodu ar mobilo tālruni, piešķiriet ierīcei nosaukumu un ieslēdziet to. Atlasiet Ajax ierīces, ar kurām vēlaties izveidot savienojumu un kuras darbosies ar ReX. Ierīces uzstādīšana mājās arī ir ļoti vienkārša un ērta – piestipriniet to pie sienas vai citā vēlamā vietā ar dažām vieglām kustībām un SmartBracket. Specifikācijas: Klasifikācija: radio kanālu paplašinātājs. Savienojuma veids: bezvadu. Montāža: iekšpusē. Saderība: darbojas ar Hub, Hub Plus un Hub 2 Plus (OS Malevich operētājprogramma). Trauksmes signāla laiks: 0,3 sekundes.
Maksimālais pievienoto ierīču skaits: Hub, Hub 2 + Rex līdz 99 ierīcēm. Hub Plus + Rex līdz 149 ierīcēm. Hub 2 Plus + ReX līdz 199 ierīcēm. Darbības attālums: līdz 1800 metriem OS Malevich darbības programma.
Barošana: Galvenā jauda: 110-240 V vai 12 V barošanas avots. Baterijas: Li-Ion 2 Ah, līdz 35 stundām. darbība. Temperatūras diapazons: -10 ° C līdz + 40 ° C Mitrumizturība: līdz 75%.
Drošības līdzekļi: Bojājumi, demontāža, traucējumi. Izmēri: 163 x 163 x 36 mm. Svars: 330 g.
Iekļauts: REX viedās mājas sistēmas sakaru paplašinātājs. Strāvas vads. Kabelis. Montāžas komplekts.
Garantija: 24 mēneši. Uz baterijām garantija neattiecas.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 106,00€

    Mēneša maksa 6.04 EUR / 18 mēneši

  • Ražotājs: AJAX
  • Modelis: 807537BL1
  • Pieejamība: 3gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...