AJAX KeyPad Plus bezvadu vadības tastatūra (melna)

  • AJAX KeyPad Plus bezvadu vadības tastatūra (melna)
Ajax KeyPad Plus bezvadu vadības tastatūra ir paredzēta Ajax drošības sistēmas vadīšanai - iespējot, atspējot aizsardzību, aktivizēt noteiktas zonas. Droša un ērta lietošanā – aizsardzība tiek aktivizēta, nospiežot pogu, ievadot kodu vai pieskaroties Ajax kartei/žetonam tikai vienas dienas laikā.
Liels attālums — bez šķēršļiem Unikālā Jeweller bezvadu tehnoloģija sniedz jums brīvību izvēlēties ierīces atrašanās vietu, kas ne tikai garantē ārkārtīgi uzticamu un ātru savienojumu starp bezvadu vadības tastatūru un Ajax. Hub viedais vadības panelis. Ierīci var uzstādīt līdz 1700 metriem no Ajax Hub sistēmas vadības centra.
Augstākā datu aizsardzība Ātra un droša lietotāju autentifikācija ar DESFire® tehnoloģiju, kas balstīta uz starptautisko ISO 14443 standartu un apvieno visaptverošu 128 bitu šifrēšanu un aizsardzību. Šo tehnoloģiju izmanto arī Eiropas galvaspilsētu transporta sistēmās un NASA piekļuves sistēmās.
Viedās drošības informācijas panelis ļauj izveidot savus skriptus. Piemēram, iedarbojoties signalizācijai, sistēma, nospiežot pogu, izslēdz apgaismojumu, ūdeni un elektroierīces vai aizver žalūzijas.
Ātrs un vienkāršs lietotāja savienojums Ajax sistēmas atbalsta līdz 200 žetoniem vai kartēm. Nav nepieciešams izveidot Ajax kontus jauniem lietotājiem, vienkārši norādiet ierīci un definējiet piekļuves atļaujas.
Daudzpusīga pretuzlaušanas aizsardzības sistēma: lietotāji un apsardze saņem paziņojumu, kad tastatūra tiek izņemta no turētāja. Paroles uzminēšanas bloķēšana: trīs secīgi nepareizi kodi bloķē tastatūru un iedarbina trauksmi. Ja tiek mēģināts izmantot nepareizu karti vai marķieri, sistēma aktivizēs trauksmi. Sinhronizācijas intervāli: sistēma konstatē savienojuma ar tastatūru zudumu mazāk nekā minūtes laikā. Uzlaušanas gadījumā uz uzraudzības staciju tiek nosūtīts kluss trauksmes signāls, tiklīdz tiek mēģināts izslēgt sistēmu. "Trauksmes (vai piespiedu) kods" ļauj simulēt izslēgšanu bez aizdomām par likumpārkāpēju, bet trauksme momentāni tiek pārraidīta uz centrālo uzraudzības staciju.
Attālās piekļuves kontrole: iestatiet personīgās paroles, lai zinātu, kurš un kad izslēdza sistēmu. Lietotājvārds tiek parādīts ziņojumā un notikumu žurnālā. Karti vai marķieri var piešķirt arī konkrētam lietotājam, kurš ir definējis atļaujas kontrolēt noteiktu grupu vai visas teritorijas drošību. Lietojumprogramma Ajax ļauj pārvaldīt piekļuves atļaujas reāllaikā. Varat nekavējoties ierobežot, paplašināt vai bloķēt piekļuvi.
Ekskluzīva autonomija Pilnīgi jauna programmatūra pilnībā izmanto iepriekš instalēto akumulatoru priekšrocības. Pat ar ikdienas bezkontakta identifikāciju tastatūra darbosies bez bateriju maiņas 3,5 gadus. Kad karšu un žetonu lasītājs ir izslēgts, akumulatora darbības laiks ir 4,5 gadi. Tastatūra jau iepriekš brīdinās uzraudzības staciju un lietotājus par nepieciešamību nomainīt baterijas.
Vienkārša instalēšana Šī tastatūra ir pievienota un konfigurēta Ajax lietojumprogrammās. Nav nepieciešams izjaukt korpusu vai ievietot baterijas. Varat to pievienot sistēmai, vienkārši skenējot QR kodu. Instalācijas inženierim ir tikai jāpārbauda ierīce, jāpievieno kartes un jāiestata piekļuves atļaujas.
Piezīme. Ajax KeyPad Plus bezvadu tastatūra nav atsevišķa ierīce. Lai pilnībā izmantotu tās priekšrocības, tas ir jāsavieno pārī ar Ajax Hub. Šīm operētājsistēmām ir nepieciešama arī viedierīce ar Android 4.1, iOS 9 vai jaunāku versiju.
Specifikācijas: Savienojuma veids: bezvadu. Lietošanas vieta: tikai iekšā. Saderība: Hub Plus, Hub 2, Hub 2 Plus, ReX ar OS Malevich 2.11 un jaunāku versiju. Tastatūras veids: pieskāriens. Pogu skaits: 15. Drošības kods: ir. Aizsardzība pret ielaušanos: jā. Ieslēgšanas / izslēgšanas indikators: jā. Personas kodi: jā. Paroles uzminēšanas aizsardzība: jā. Bezkontakta piekļuve: DESFire® EV1, EV2, ISO14443-A (13,56MHz); žetoni, kartes. Temperatūras sensors: jā. Pārkāpuma signāls: jā. Ieslēgts/izslēgts statusa indikators: jā. Signāla jauda: līdz 20 mW. Sakaru protokols: Juvelieris (868,0-868,6 MHz). Maksimālais attālums starp detektoru un vadības paneli: 1700 m (atklāta telpa). Dinamiskās atslēgas datu šifrēšana. Sensora pārbaude: (pēc izvēles) 12-300 s. Aizsardzība pret ielaušanos: signalizācijas identifikācija un aktivizēšana, izmantojot nepareizu karti / marķieri; avāriju noteikšana; bloķēšana pēc nepareizas paroles ievadīšanas 3 reizes; paziņojumi par tastatūras izjaukšanu vai savienojuma ar tastatūru zudumu 1 minūtes laikā. Baterijas veids: 4x AA litija (FR6). Barošanas spriegums: 1,5 V. Akumulatora darbības laiks: līdz 4,5 gadiem. Darba temperatūra: -10 ° C līdz + 40 ° C. Darba mitrums: līdz 75%. Izmēri: 165 x 113 x 20 mm. Svars: 267 g. Krāsa melna.
Iekļauts: Bezvadu vadības tastatūra. Baterijas x4 AA. Montāžas komplekts. Lietotāja rokasgrāmata.
Garantija: 24 mēneši (neattiecas uz baterijām).

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 119,79€

    Mēneša maksa 6.91 EUR / 18 mēneši

  • Ražotājs: AJAX
  • Modelis: 2607783BL1
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...