Ajax DualCurtain āra aizkaru detektors (balts)

  • Ajax DualCurtain āra aizkaru detektors (balts)
Ajax DualCurtain Outdoor aizkaru detektors.
Funkcijas: Ajax DualCurtain āra bezvadu divvirzienu aizkaru detektors efektīvi aizsargā jūsu īpašumu no iebrucējiem un izraisītājiem, tiklīdz iebrucējs iekļūst aizsargātajā zonā.
Īpašuma robežu aizsardzība Ajax DualCurtain Outdoor pārvalda jūsu īpašuma perimetru, netraucējot tajā esošajiem cilvēkiem. Divas neatkarīgas optiskās sistēmas ar šaurām uzraudzības zonām un elastīgiem iestatījumiem ļauj precīzi pielāgot 30 metru noteikšanas zonu, novēršot iespējamos viltus trauksmju avotus.
Noteikšanas precizitāte Unikālā programmatūra ELSA (Advanced Direct Signal Analysis) izmanto jaunāko digitālo algoritmu un nekavējoties reaģē uz iebrucējiem, ignorējot dabiskos traucējumus un mājdzīvniekus. Temperatūras kompensācijas dēļ noteikšana vienmēr ir precīza. Optiskajām sistēmām katrā ir 2 PIR sensori. Detektors iedarbina trauksmi tikai tad, kad divi vienas optiskās sistēmas sensori vienlaikus nosaka cilvēka kustību.
Tuvuma noteikšana DualCurtain detektoram ir unikāla aizsargājamās zonas paplašināšanas tehnoloģija. Kad ir iespējota tuvuma noteikšana, detektora augšējais PIR sensors saņem papildu šauru izsekošanas sektoru 40 grādu leņķī uz leju attiecībā pret galveno sektoru. Šī funkcija ļauj abiem sensoriem noteikt kustību, kad cilvēks šķērso aizsargātu perimetru tuvu detektoram, izvairoties no aklās zonas, kas ir tipiska šādu detektoru problēma. Tuvuma noteikšanas funkcija ir paredzēta, lai aizsargātu logus un citas ejas, kurām dzīvnieki nevar piekļūt. Tuvuma noteikšanas režīms ir patentēta Ajax Systems tehnoloģija.
Divi neatkarīgi detektori Katras optiskās sistēmas noteikšanas diapazons ir regulējams neatkarīgi. Tas ļauj precīzi noteikt detektora aizsargāto perimetru un izvairīties no viltus trauksmēm, ko izraisa vējā šūpojošs krūms vai cilvēki, kas iet pa publisko ietvi. Optiskās sistēmas noregulē tā, lai detektora redzamības lauku neaizsegtu stabs vai notekcaurule. Varat iestatīt jutību lietotnē vai izslēgt kādu no optiskajām sistēmām. Katras optiskās sistēmas attālums tiek noteikts 15 metru robežās.
Izturība pret uzbrukumiem DualCurtain detektoru nevar nejauši aizsegt vai atvienot, pat ja Ajax drošības sistēma ir atspējota. Detektora optiskās sistēmas pastiprina uzlaboti maskēšanas sensori, kas reaģē uz šķēršļiem, aizsprostojumu vai lēcas iekrāsošanos, un tamper neļauj ierīci nepamanītai izņemt no turētāja. Un pat tad, ja detektors tiktu iznīcināts uzreiz, Ajax vadības panelis atklātu sakaru zudumu mazāk nekā 1 min laikā un ziņotu par problēmu centrālajai uzraudzības stacijai un lietotājiem.
Izcila autonomija Zemā enerģijas patēriņa dēļ šis aizkaru detektors daudzus gadus darbojas ar akumulatoru. Akumulatora darbības laiks ir 4 gadi. Monitoringa stacija un lietotāji tiks iepriekš informēti par iekārtas apkopes nepieciešamību. Ajax sīkrīks parāda akumulatora uzlādes līmeni.
Viegli savienojams un konfigurējams Lai sistēmai pievienotu detektoru, atliek tikai skenēt QR kodu ar lietotni Ajax, piešķirt tam nosaukumu un telpu. Konfigurējiet ierīci reāllaikā lietotnē, vienlaikus pārbaudot noteikšanas zonas un savienojumu. Ja nepieciešams, detektoru var izslēgt vai pārkonfigurēt tā sistēmā attālināti, neapmeklējot vietni.
Specifikācijas: Klasifikācija: Radio fotoelektriskais drošības sensors. Tips: bezvadu. Uzstādīšanas puse: iekštelpā / ārā. Saderība: ar Hub2, Hub Plus, Hub 2 Plus, ReX ar Malevich 2.11 OS vai jaunāku versiju. Sensora elements: 4 PIR sensori. Trauksmes palaidējs: 0,15 s. Kustības noteikšanas attālums: 4-15 m (atkarībā no jutības iestatījumiem) katrai optiskajai sistēmai. Atklāšanas leņķi: horizontāli - 4,5 °; vertikāli atkarībā no iestatījumiem. Jutība: regulējama, 3 līmeņi. Sakaru protokols: Juvelieris (868,0-868,6 MHz). Maksimālais attālums starp detektoru un vadības paneli: 1700 m (atklāta telpa). Signāla jauda: 20 mW. Savstarpējo signālu intervāli ar Ajax centrale: 12-300s. Darba temperatūra: -25 ° C līdz + 60 ° C. Mitrumizturība: līdz 95%. Drošības klase: IP54. Izmēri: 174 x 123 x 88 mm. Svars: 615 g. Barošana: 2x CR123A baterijas, 3V. Akumulatora darbības laiks: līdz 4 gadiem.
Iekļauts: DualCurtain Outdoor aizkaru detektors. 2x CR123 baterijas (iebūvētas). Turētājs.
Garantija: 24 mēneši. Garantija neattiecas uz akumulatoriem.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 206,33€

    Mēneša maksa 10.21 EUR / 24 mēneši

  • Ražotājs: AJAX
  • Modelis: 2607281WH1
  • Pieejamība: 4gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...