Ajax dubultā panikas poga (balta)

  • Ajax dubultā panikas poga (balta)
Dubultā avārijas poga ir bezvadu avārijas izsaukuma ierīce. Tam ir divas izturīgas pogas un plastmasas panelis. Šī dubultā poga atšķiras no vienkāršās pogas ar to, ka tai ir aizsardzība pret nejaušu nospiešanu.
Kā tas darbojas Trauksme tiek pārraidīta, kad ir aktivizētas abas pogas: īsi nospiežot abas pogas vienu reizi vai nospiežot ilgi (ilgāk par 2 sekundēm). Ja tiek nospiesta tikai viena no pogām, trauksme netiek pārraidīta. Īsās un ilgstošas nospiešanas pogu nospiešanai ir dažādas ikonas, taču drošības dienestiem nosūtītie SMS un push kodi nav atkarīgi no nospiešanas veida. Dubultā poga darbojas kopā ar Ajax Hub ierīcēm. Savienojums ar ocBridge Plus un uartBridge integrācijas moduļiem nav nodrošināts. Divu pogu sakaru darbības rādiuss ir līdz 1300 metriem.
Lietošana Dubultā palīdzības poga ir aizsargāta pret putekļiem un mitrumu (IP55). Šī poga ir izstrādāta tā, lai to būtu viegli nospiest avārijas gadījumā. Pogas dizains ar caurumu korpusā ļauj pogu nēsāt uz kakla, plaukstas locītavas vai atslēgu piekariņa.
Viegli instalējams Lejupielādējiet lietotni Ajax un skenējiet QR kodu — ierīce ir gatava lietošanai.
Specifikācijas: Klasifikācija: radioviļņi. Saderība: darbojas ar Hub, Hub Plus, Hub 2, Hub 2 Plus, ReX, operētājsistēmu: Malevich 2.10 un jaunākām versijām. Pogu skaits: 2. Darba temperatūra: no -10C līdz + 40C. Pieļaujamais mitrums: līdz 75%. Aizsardzības klase: IP55. Izmērs: 47 x 35 x 16 mm. Svars: 17 g. Baterija: 1 CR2032. Spriegums: 3 V. Akumulatora darbības laiks: līdz 5 gadiem. Trauksmes pārraide: aktīva tikai tad, kad ir nospiestas abas pogas.
Komplektā: panikas poga. 1 CR2032 baterija. Divpusēja uzlīme.
Garantija: 24 mēneši. Uz baterijām garantija neattiecas.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 32,00€

    Mēneša maksa 5.44 EUR / 6 mēneši

  • Ražotājs: AJAX
  • Modelis: 2085079WH1
  • Pieejamība: 4gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...