TUYA viedais 4 kontaktu slēdzis, Wi-Fi, 63A

  • TUYA viedais 4 kontaktu slēdzis, Wi-Fi, 63A
TUYA Smart 4 kontaktu slēdzis elektroierīcēm, kas atbalsta tālvadības pulti, izmantojot Wi-Fi 2,4 GHz, izmantojot lietotni TuyaSmart; uzstādīts uz DIN sliedes; paredzēts dažādām sadzīves ierīcēm.
Funkcijas: Dažādas vadības metodes: ar tālvadības pulti (tālrunis), balsi, manuāli vai saskaņā ar iestatītu taimeri vai skriptu. Neatkarīgi no tā, kuru metodi izmantojat, ierīču stāvoklis tiek sinhronizēts. Tālvadības pults: Tuya Smart nosūta datus uz mākoņa platformu, izmantojot WiFi maršrutētāju, tas ir savienots pārī ar mājas Wi-Fi, izmantojot lietotni, lai jūs varētu vadīt visas pievienotās ierīces, izmantojot viedtālruņa slēdzi. vai planšetdators. Balss vadība: slēdzis ir savietojams ar Amazon Alexa un Google sistēmām, ar kuru palīdzību jūs varat ieslēgt/izslēgt apgaismojumu vai citas ierīces savās mājās pat tad, kad rokas ir aizņemtas. Scenāriji. Tiek atbalstīta dažādu scenāriju izveide: varat ieprogrammēt ierīces vai to grupas, lai tās ieslēgtos/izslēgtos noteiktos vides apstākļos, pievienojot sensoru. Arī atkarībā no laika vai ierīces stāvokļiem. Taimera iestatījums: iestatiet vēlamo ierīces darbības grafiku, atpakaļskaitīšanas vai atkārtošanas taimeri. Uzdevumu izpilde bezsaistē: vietējās atmiņas uzdevumi darbosies saskaņā ar noklusējuma iestatījumiem, pat ja tīkls ir atvienots/nav pieejams. Kopīgošana: vienkārša un vienkārša ierīces piekļuves nodrošināšana ģimenes locekļiem, klientiem. Saderība: ar Amazon Alexa, Hei Google.
Tehniskie dati: Spriegums: ~230V. Maksimālā strāva: 63A. Jauda: 16KW. Frekvence: 50Hz. Wi-Fi frekvence: 2,4 GHz. Lietotne: Tuya Smart / Smart Life / Graffitti Smart (Android, IOS). Darbojas ar Amazon Alexa & Sveiki, Google. Uzstādīšana: uz DIN sliedes, 35mm. Kontaktu skaits: 4. Korpusa materiāls: PBT. Izmēri: 80x72x70 mm. Svars: 320g. Krāsa melna.
Garantija: 24 mēneši.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 77,48€

    Mēneša maksa 6.59 EUR / 12 mēneši

  • Ražotājs: TUYA
  • Modelis: HS082055
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...