TUYA viedais 1 kanāla automātiskais drošinātāju slēdzis, Wi-Fi

  • TUYA viedais 1 kanāla automātiskais drošinātāju slēdzis, Wi-Fi
TUYA Smart 1-kanāla slēdzis elektriskajām ierīcēm, kas atbalsta tālvadības pulti, izmantojot Wi-Fi 2,4 GHz; uzstādīts uz DIN sliedes; dažādām sadzīves ierīcēm.
Funkcijas: Praktisks Wi-Fi slēdzis ar papildu elektrības skaitītāja funkciju, lai uzraudzītu un kontrolētu enerģijas patēriņu. Viedo slēdzi ir viegli uzstādīt uz Din sliedes, un to var vadīt attālināti ar viedierīci, izmantojot mobilo lietotni TuyaSmart / SmartLife (Android, IOS). Balss vadība atbalsta Google palīgu un Amazon Alexa. Ar lietotnes starpniecību iespējams reāllaikā uzraudzīt elektrības spriegumu, jaudu, enerģijas patēriņu, ievadīt enerģijas vienības cenu un, sasniedzot iestatīto patēriņa limitu, ieprogrammēt ierīces, lai tās tiktu izslēgtas. Sadzīves tehnikas elektroenerģijas patēriņa datus var lejupielādēt uzskaitei. Tiek atbalstīta dažādu scenāriju izveide un pārvaldīšana: var ieprogrammēt ierīces vai ierīču grupas, lai tās ieslēgtos/izslēgtos noteiktos apstākļos (piem., izejas scenārijs: izslēgt gaismu, ūdens sildītāju, televizoru, gaisa kondicionētāju utt.). Tiek atbalstīti atkārtoti grafiki un taimera iestatījumi pievienotajām ierīcēm. Vienkārša uzstādīšana un pārvaldība. Aizsardzība pret atlikušo strāvu: ja noplūde ir lielāka par iestatīto vērtību, slēdzis automātiski izslēdzas 1 sekundes laikā. Ar Wi-Fi signāla LED indikatoru, ieslēgšanas / izslēgšanas pogu. Šo slēdzi var kombinēt ar dažādiem citiem produktiem, lai papildinātu viedās mājas scenārijus.
Tehniskie dati: Spriegums: AC 100 ~ 230 V. Strāva: maks. 63A. Frekvence: 50Hz. Wi-Fi frekvence: 2,4 GHz. Patēriņš: <3W. Kanālu skaits: 1. Darbojas ar Amazon Alexa & amp; Google palīgs. Sīkrīki: TuyaSmart / SmartLife (Android, IOS) Uzstādīšana: uz DIN sliedes, 35x7,5 mm. Izmēri: 100x19x72mm. Pārslodzes / īssavienojuma / pārsprieguma / noplūdes aizsardzība. Darba temperatūra: -25 ° C ~ + 70 ° C (maks.). Mehāniskais kalpošanas laiks:> 100 000. Svars: 124 g. Krāsa: balta.
Garantija: 24 mēneši
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 51,99€

    Mēneša maksa 8.84 EUR / 6 mēneši

  • Ražotājs: TUYA
  • Modelis: HS081980
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...