TUYA viedais 2 kanālu automātiskais drošinātāju slēdzis, Wi-Fi, RS485, 80A

  • TUYA viedais 2 kanālu automātiskais drošinātāju slēdzis, Wi-Fi, RS485, 80A
TUYA Smart 2 kanālu slēdzis elektriskajām ierīcēm, kas atbalsta tālvadību, izmantojot Wi-Fi 2,4 GHz, izmantojot TuyaSmart lietotni vai SmartLife; RS485; uzstādīts uz DIN sliedes; dažādām sadzīves ierīcēm. Komplektā 2 Wi-Fi antenas.
Funkcijas: Praktisks Wi-Fi slēdzis ar papildu elektrības skaitītāja funkciju, lai uzraudzītu un kontrolētu enerģijas patēriņu. Viedo slēdzi ir viegli uzstādīt uz Din sliedes, un to var vadīt attālināti ar viedierīci, izmantojot mobilo lietotni TuyaSmart vai SmartLife (Android, IOS). Balss vadība atbalsta Google palīgu un Amazon Alexa. Izmantojot lietotni, iespējams reāllaikā uzraudzīt elektrības spriegumu, jaudu, temperatūru, enerģijas patēriņu, ievadīt enerģijas vienības cenu un, sasniedzot iestatīto patēriņa limitu, ieprogrammēt ierīces, lai tās tiktu izslēgtas. Sadzīves tehnikas elektroenerģijas patēriņa datus var lejupielādēt uzskaitei. Tiek atbalstīta dažādu scenāriju izveide un pārvaldīšana: var ieprogrammēt ierīces vai ierīču grupas, lai tās ieslēgtos/izslēgtos noteiktos apstākļos (piem., izejas scenārijs: izslēgt gaismu, ūdens sildītāju, televizoru, gaisa kondicionētāju utt.). Tiek atbalstīti atkārtoti grafiki un taimera iestatījumi pievienotajām ierīcēm. Vienkārša uzstādīšana un pārvaldība. Ar RS485 sakaru interfeisu. Ar Wi-Fi signāla LED indikatoru, tīkla noteikšanas pogu, mehānisku bloķēšanu, ieslēgšanas/izslēgšanas rokturi. Šo slēdzi var kombinēt ar dažādiem citiem produktiem, lai papildinātu viedās mājas scenārijus.
Tehniskie dati: Spriegums: AC 100 ~ 230 V. Strāva: maks. 80A. Frekvence: 50 / 60Hz. Wi-Fi frekvence: 2,4 GHz. RS485 interfeiss: sakaru ātrums 9600 biti/s, adrešu diapazons 1-247. Kanālu skaits: 2. Darbojas ar Amazon Alexa & amp; Google palīgs. Sīkrīks: TuyaSmart / SmartLife (Android, iOS). Uzstādīšana: uz DIN sliedes, 35x7,5mm. Izmēri: 116x53x66mm. Pārslodzes / īssavienojuma / pārsprieguma / noplūdes aizsardzība. Darba temperatūra: -25 ° C ~ + 70 ° C (maks.). Mehāniskais kalpošanas laiks:> 100 000. Svars: 396g. Krāsa: balta. Ietver 2 Wi-Fi antenas.
Garantija: 24 mēneši


5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 189,06€

    Mēneša maksa 9.31 EUR / 24 mēneši

  • Ražotājs: TUYA
  • Modelis: HS081997
  • Pieejamība: 3gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...