TUYA Smart 1-pin automātiskais drošinātājs - slēdzis, Wi-Fi, RS485, 16A

  • TUYA Smart 1-pin automātiskais drošinātājs - slēdzis, Wi-Fi, RS485, 16A
TUYA Smart 1 kanāla slēdzis elektroierīcēm, kas atbalsta tālvadību, izmantojot Wi-Fi 2,4 GHz, izmantojot lietotni Tuya Smart vai Smart Life; RS485; uzstādīts uz DIN sliedes; paredzēts dažādām sadzīves ierīcēm. Iekļauts 1 Wi-Fi antena. Tam ir enerģijas uzskaites funkcija.
Funkcijas: Praktisks Wi-Fi slēdzis ar elektrības skaitītāja papildu funkciju, kas ļauj uzraudzīt elektrību (spriegumu, jaudu, strāvu) un kontrolēt enerģijas patēriņu, izmantojot Tuya Smart vai Smart. Life mobilā lietotne (Android, IOS). Viedo slēdzi ir viegli uzstādīt uz Din sliedes un attālināti vadīt ar viedierīci. Ar RS485 sakaru interfeisu. Ar iestatīšanas un savienošanas pogām un to attiecīgajiem LED indikatoriem, mehānisku bloķēšanu, ieslēgšanas/izslēgšanas rokturi. Dažādas vadības metodes: attālināti (pa tālruni), ar balsi, manuāli vai saskaņā ar iestatītu taimeri vai skriptu. Neatkarīgi no tā, kuru metodi izmantojat, ierīču stāvoklis tiek sinhronizēts. Tālvadības pults: TuyaSmart un SmartLife sūta datus uz mākoņa platformu, izmantojot WiFi maršrutētāju, tie ir savienoti pārī ar mājas WiFi, izmantojot lietotni, lai jūs varētu vadīt visas pievienotās ierīces, izmantojot viedtālruņa slēdzi vai planšetdators. Balss vadība: slēdzis ir savietojams ar Amazon Alexa un Google Assistant sistēmām, ar kuru palīdzību varat ieslēgt/izslēgt apgaismojumu vai citas ierīces savās mājās pat tad, kad rokas ir aizņemtas. Scenāriji. Tiek atbalstīta dažādu scenāriju izveide: var ieprogrammēt ierīces vai to grupas, lai tās ieslēgtos/izslēgtos pie noteiktas temperatūras, apgaismojuma vai citiem vides apstākļiem, pievienojot sensoru. Arī atkarībā no laika vai ierīces stāvokļiem. Ierīču grupēšana: kontrolējiet vairākas ierīces ar vienu pieskārienu vai balss komandu. Taimera iestatījums: iestatiet vēlamo ierīces darbības grafiku, atpakaļskaitīšanas vai atkārtošanas taimeri. Reāllaika uzraudzība: ar mobilās lietotnes palīdzību pārraugiet savu ierīču darbību reāllaikā (parametrus, enerģijas patēriņu utt.) un saņemiet notikumu paziņojumus, lai nodrošinātu maksimālu drošību. Enerģijas taupīšana: lietotnes Tuya palīdzība, apvienojot apgaismojumu un citas ierīces atbilstoši vides un laika apstākļiem vai iestatot grafiku, ļauj samazināt enerģijas patēriņu, ietaupot jūsu laiku. Kopīgošana: vienkārša un vienkārša ierīces piekļuves nodrošināšana ģimenes locekļiem un klientiem. Saderība: ar Amazon Alexa, Google palīgu. Aizsardzība. Miniatūrais ķēdes pārtraucējs aizsargā pret pārslodzi, īssavienojumu, pārspriegumu un zemsprieguma.
Tehniskie dati: Spriegums: AC 230V. Strāva: maks. 16A. Frekvence: 50Hz. Lietotne: TuyaSmart / SmartLife (Android, IOS). Atbalstītais VAW mērītājs: Spriegums (V); Strāva (A); Jauda (W). Uzstādīšana: uz DIN sliedes, 35mm. Izmēri: 35 x 109 x 74 mm. Darba temperatūra: -25°C~+65°C. Mehāniskais kalpošanas laiks: >100 000. Wi-Fi frekvence: 2,4 GHz. Kanālu skaits: 1. Darbojas ar Amazon Alexa & amp; Google palīgs. Drošības klase: IP20. Svars: 257g. Krāsa: balta. Iekļauts 1 Wi-Fi antena.
Garantija: 24 mēneši.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 122,09€

    Mēneša maksa 7.06 EUR / 18 mēneši

  • Ražotājs: TUYA
  • Modelis: HS081942
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...