TUYA / SmartLife viedais slēdzis 1, sazinieties ar Wi-Fi

  • TUYA / SmartLife viedais slēdzis 1, sazinieties ar Wi-Fi
Vieds 1 kontaktu slēdžu mērītājs elektroierīcēm, kas atbalsta tālvadību, izmantojot Wi-Fi 2,4 GHz, izmantojot SmartLife lietotni; uzstādīts uz DIN sliedes; paredzēts dažādām sadzīves ierīcēm. Tam ir enerģijas uzskaites funkcija.
Funkcijas: praktisks Wi-Fi slēdzis ar elektrības skaitītāja papildu funkciju, kas ļauj uzraudzīt un kontrolēt enerģijas patēriņu. Skaitītājs atbilst standartu IEC 62052-11 un IEC 62053-21 prasībām 1. un 2. precizitātes klasei. Tam ir LCD ekrāns aktīvās enerģijas attēlošanai, kas ļauj uzraudzīt reālo spriegumu, strāvu, aktīvo jaudu, reālo jaudas koeficientu, frekvenci. Viedo slēdzi ir viegli uzstādīt uz Din sliedes un attālināti vadīt ar viedierīci, izmantojot Smart Life mobilo lietotni (Android, IOS). Balss vadību atbalsta Google Assistant un Amazon Alexa. Izmantojot lietotni, ir iespējams reāllaikā uzraudzīt spriegumu, jaudu, temperatūru, enerģijas patēriņu, ievadīt enerģijas vienības cenu un ieprogrammēt ierīču izslēgšanu, sasniedzot iestatīto patēriņa limitu. Mājas iekārtu elektroenerģijas patēriņa datus var lejupielādēt grāmatvedības vajadzībām. Atbalstiet dažādu scenāriju izveidi un vadību: varat ieprogrammēt ierīces vai ierīču grupas, lai tās ieslēgtos/izslēgtos noteiktos apstākļos (piemēram, izejot no mājas scenārijs: izslēdziet gaismu, ūdens sildītāju, televizoru, gaisa kondicionieri utt.). Tiek atbalstīti pievienoto ierīču periodiskie grafiki un taimera iestatījumi. Lietotne arī ļauj mainīt ierīces nosaukumu un koplietot ierīces vadību ar citiem atlasītajiem lietotājiem. Ierīce ar Wi-Fi signālu, impulsu, releja LED indikatoriem, atiestatīšanas pogu un LCD ekrānu. Šo slēdzi var kombinēt ar dažādiem citiem produktiem, lai pabeigtu viedās mājas scenārijus.
Tehniskie dati: Spriegums: AC 110~230 V. Fāžu skaits: 1. Kanālu skaits: 1. Strāva: 5A (65A). Frekvence: 50/60Hz. Wi-Fi frekvence: 2,4 GHz. Wi-Fi standarti: 802.11b/g/n. Balss vadība: Amazon Alexa, Google palīgs. Lietotne: Smart Life (Android, IOS). Uzstādīšana: uz DIN sliedes, 35mm. Izmēri: 100 x 35 x 66 mm. Standarti: IEC62052-11, IEC62053-21. Darba temperatūra: -25°C~+70°C (maks.) pie <75%RH mitruma. Svars: 178g. Krāsa: balta.
Garantija: 24 mēneši.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 64,53€

    Mēneša maksa 5.48 EUR / 12 mēneši

  • Ražotājs: TUYA
  • Modelis: HS081935
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...