TUYA / SmartLife viedais 4 kanālu slēdzis Wi-Fi

  • TUYA / SmartLife viedais 4 kanālu slēdzis Wi-Fi
Viedais 4 kanālu slēdzis elektriskajām ierīcēm, kas atbalsta tālvadību, izmantojot Wi-Fi ar Tuya Smart un Smart Life lietotnēm.
Funkcijas: Dažādi vadības veidi: attālināti (pa tālruni), ar balsi, manuāli vai ar iestatītu taimeri vai skriptu. Neatkarīgi no tā, kādā veidā jūs to izmantojat, ierīču statuss ir sinhrons. Tālvadības pults: Tuya un Smart Life nosūta datus uz mākoņa platformu, izmantojot WiFi maršrutētāju, kas savienots pārī ar mājas WiFi, izmantojot lietotni, lai jūs varētu vadīt visas pievienotās ierīces, izmantojot viedtālruņa vai planšetdatora slēdzi. Balss vadība: slēdzis ir saderīgs ar Amazon Alexa un Google Assistant, ļaujot ieslēgt/izslēgt apgaismojumu vai citas ierīces jūsu mājās un tad, kad jūsu rokas ir aizņemtas. Scenāriji. Tiek atbalstīti dažādi scenāriji: pievienojot sensoru, varat ieprogrammēt ierīces vai ierīču grupas, lai tās ieslēgtos/izslēgtos noteiktā temperatūrā, apgaismojumā vai citos apkārtējās vides apstākļos. Arī atkarībā no laika vai ierīces statusa. Ierīču grupēšana: kontrolējiet vairākas ierīces ar vienu pieskārienu vai balss komandu. Iestatiet taimeri: iestatiet vēlamo ierīces grafiku, atpakaļskaitīšanu vai periodisko taimeri. Tiek atbalstīti 8 grafiki. Reāllaika uzraudzība: pārraugiet savas ierīces reāllaikā (iestatījumi, enerģijas patēriņš utt.), izmantojot mobilo lietotni, un saņemiet notikumu brīdinājumus, lai nodrošinātu maksimālu drošību. Enerģijas ietaupījums: ar lietotnes Tuya palīdzību varat samazināt enerģijas patēriņu, taupot enerģiju un citas ierīces atbilstoši vides un laika apstākļiem vai iestatot grafiku. Kopīgošana: vienkārša un ērta piekļuve ierīcēm ģimenes locekļiem un klientiem. Saderība: ar Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT, Google Nest.
Specifikācijas: Spriegums: ~ 220-240V. Atbalstītais spriegums: 85 ~ 265V. Maksimālā strāva: 10A (1 kanālam). Jauda: 2000W (1 kanāls) Maksimālā kopējā strāva: AC 220V - 16A / 4ch. Frekvence: 50 / 60Hz. Darba temperatūra: 0 ° C-40 ° C. Darba mitrums: 5% -90% RH. Wi-Fi frekvence: 2,4 GHz. Wi-Fi standarti: 802.11b / g / n. Kanālu skaits: 4. Sertifikāti: CE / FCC / RoHS. Darbojas ar Amazon Alexa & amp; Google palīgs, IFTTT. Krāsa: balta.
Garantija: 24 mēneši.

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 24,99€

  • Ražotājs: TUYA
  • Modelis: HS081362
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...