HiSmart viedais garāžas durvju detektors DoorProtect

  • HiSmart viedais garāžas durvju detektors DoorProtect
HiSmart ir DIY bezvadu mājas drošības sistēma, ko ikviens var ātri un vienkārši iestatīt. Bezmaksas viedā lietotne HiSmart App ļauj pārraudzīt notikumus mājās reāllaikā! Savai HiSmart sistēmai varat pievienot un vadīt neierobežotu skaitu piederumu, kas atbilst savām vajadzībām: ne tikai kustību, dūmu, ūdens noplūdes detektorus, bet arī viedās spuldzes, viedos spraudņus, videokameras un daudz ko citu. Paziņojumus par notikumiem mājās (ugunsgrēks, ielaušanās, plūdi u.c.) saņemsi tieši savā tālrunī, vai arī vari pieslēgt sistēmu apsardzes dienestam un viņi briesmu gadījumā nāks palīgā! Avārijas gadījumā sistēma visus kontaktus brīdina ar ziņām vai SMS ziņām, savukārt 100 dB iebūvētā sirēna atvaira iebrucēju.
Kompakts un bezvadu HiSmart viedais durvju detektors DoorProtect ir garāžas durvju un logu atvēršanas detektors, kas atklāj ielaušanos, tiklīdz durvis tiek atvērtas. Ierīces iestatījumus varat pārvaldīt un mainīt tieši no viedtālruņa ekrāna, izmantojot programmu HiSmart. Viena ierīce nedarbojas — jābūt savienotai pārī ar HiSmart galveno centrmezglu. Specifikācijas: Spriegums: DC 3 V. Akumulators: 1 × CR2032 (3 V). Darba strāva: & # 8804; 27mA. Gaidstāves strāva: & amp; # 8804; 2 & amp; # 956; A. Signāla pārraides attālums: 200m bez šķēršļiem. Signāla frekvence: 433,92MHz. Darba temperatūra: -10 ° C ~ 50 ° C. Mitrumizturība: # 8804; 90% RH (nekondensējas). Izmēri: 80,0x38,2x13,3 mm. Garantija: 24 mēneši.

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 22,16€

  • Ražotājs: HiSmart
  • Modelis: HS080136
  • Pieejamība: 4gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...