GPS izsekošanas ierīce elektriskajiem transportlīdzekļiem

  • GPS izsekošanas ierīce elektriskajiem transportlīdzekļiem
Šis mazais un vieglais GPS izsekotājs ir aprīkots ar uzticamām GPS, BDS un LBS izsekošanas iespējām un sakariem, kas ir lieliski piemērots motocikliem un e-velosipēdiem. Kompaktais dizains ļauj to viegli paslēpt. Tas, kurš izmanto jūsu transportlīdzekli, var pat nenojaust, ka tiek izsekots. Šī ierīce nodrošina detalizētu pārskatu par transportlīdzekļa atrašanās vietu un darbību reāllaikā, izmantojot SMS, lietotni vai tiešsaistē. Izmantojot lietotni, jūs varat ērti attālināti bloķēt un atbloķēt velosipēdu vai motorolleru. 9-90V darba spriegums ļauj šo izsekošanas ierīci pielāgot dažādiem transportlīdzekļu modeļiem.
Izsekotājam ir nepieciešama SIM karte ar interneta datiem. SIM karte jāiegādājas atsevišķi.
Funkcijas: precīza pozicionēšana, izmantojot GPS, BDS vai LBS. Izsekošana lietotnē, tīmeklī vai SMS. Ļauj uzzināt par aizdedzes stāvokli, pārsniedzot iestatīto ātrumu, atstājot iestatīto zonu. Neizlādē elektriskā velosipēda vai motocikla akumulatoru optimālai aizsardzībai. Automātiska bloķēšana. Atbalsts ārējam pīkstienam. Pielāgošana dažādiem modeļiem (9-90V). Inteliģenta pretaizdzīšanas aizsardzība. GSM karte komplektācijā nav iekļauta.
GSM tehniskie dati: GSM frekvence: 850/900/1800/1900 MHz. GPRS: 12. klase, TCP/IP. Atmiņa: 32+32Mb. Fāzes kļūda: RMSPE<5,PPE<20. Maksimālās frekvences kļūda: ±0.1ppm.
GPS specifikācijas: GPS: augstas jutības GPS mikroshēma. Frekvence: L1,1575,42MHz C/A kods. GPS kanāli: 66. Atrašanās vietas noteikšana: <2,5 metri. Izsekošanas jutība: -165dBm. Minimālais signāla līmenis, kas nepieciešams iestatītajam punktam aukstās palaišanas laikā: -148dBm.
Laiks līdz pirmās koordinātes iegūšanai (TTFF): koordinātu iegūšanas laiks, kad ir zināms laiks un pēdējās atrašanās vietas koordinātas (karstais starts) <1 s. Koordinātu iegūšanas laiks, kad sākotnējā koordināte un laiks nav zināmi (aukstā palaišana) <32 sek.
Citi tehniskie dati: Integrēta GPS un GSM antena. Akumulators: 100mAh / 3,7V, industriālā klase, litija polimērs. Darba spriegums/strāva: 9-90V DC / 8mA (36V DC). Drošības klase: IPX5. Darba temperatūra: -20°C~ +70°C. Svars: 26,6g. Izmērs: 73,8x25,9x12,2 mm.
Koordinēta un pārbaudīta darbība ar Tracksolid.com operētājsistēmu Windows, Android, iOS sistēmās. Bezmaksas lietošana vienu gadu. Ir iespēja iegādāties platformas turpmāku izmantošanu. Lietotne ļauj konfigurēt ierīci un pārraudzīt visu savākto informāciju – atrašanās vietu, laiku, stāvokli utt.
Importētājs: Eurodigital.
Garantija: 24 mēneši.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 65,69€

    Mēneša maksa 5.58 EUR / 12 mēneši

  • Ražotājs: Concox
  • Modelis: WETRACKLITE
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...