Transportlīdzekļa GPS izsekošanas ierīce VG01U

  • Transportlīdzekļa GPS izsekošanas ierīce VG01U
Transportlīdzekļa GPS izsekošanas ierīce VG01U.
Funkcijas: kompakta GPS izsekošanas ierīce ar integrētu INS (inerciālo navigācijas sistēmu), kas ļauj ātri un stabili noteikt atrašanās vietu un pozicionēt vietās ar vāju GPS signālu, piemēram, pazemes ejā, pilsētas centrā. , tunelis un panna. Tā integrētais algoritms ļauj vadītājiem vai apdrošināšanas pakalpojumu sniedzējiem uztvert un analizēt detalizētu vadītāja uzvedību. VG01U ir 8 profesionālās vadītāja uzvedības analīzes veidi: brīdinājums par pēkšņu paātrinājumu, par pēkšņu bremzēšanu, par pēkšņu pagriezienu, par joslas maiņu, brīdinājums par negadījumu, par ripošanu, par transportlīdzekļa izslīdēšanu, par neparastu transportlīdzekļa sasvēršanos.
Tehniskie dati: GSM GSM frekvence: 850/900/1800 / 1900MHz. GPRS: 12. klase, TCP / IP. Mikroshēma: GPS + INS. Biežums: L1. Atmiņa: 32 + 32Mb. Pozicionēšanas precizitāte: <2,5m CEP. Atrašanās vietas noteikšana: <10 metri. Izsekošanas jutība: -162dBm. Minimālais signāla līmenis, kas nepieciešams, lai iestatītu punktu aukstās palaišanas laikā: -148dBm. Laiks līdz pirmajai koordinātei (TTFF): laiks, lai iegūtu koordinātu, kad ir zināms laiks un pēdējā atrašanās vietas koordināte (karstais starts) <1 s. Koordinātu iegūšanas laiks, kad sākotnējā koordināte un laiks nav zināmi (aukstā palaišana) <32 sek. Citas specifikācijas: Akumulators: 270 mAh / 3,7 V rūpnieciskas kvalitātes litija polimēru akumulators. Darba spriegums / strāva: 9-36V DC / 38mA (12V DC). Gaidīšanas laiks: 28 stundas. Darba laiks: 1,5 stundas. LED: GPS (zils), GSM (zaļš), jauda (sarkans). Integrēta GPS keramikas antena; četrjoslu GSM antena. Darba temperatūra: -20 ° C līdz + 70 ° C. Sensors: akselerometrs, žiroskops. Izmērs: 80 x 67 x 16 mm. Svars: 63g. Drošības klase: IP65. Braukšanas uzvedības analīze: pēkšņs paātrinājums, pēkšņa bremzēšana, pēkšņs pagrieziens, pēkšņa joslas maiņa, sadursme, slīdēšana, apgāšanās. Scenāriji: brīdinājums par vibrāciju, brīdinājums par transportlīdzekļa kustību, brīdinājums par ātruma pārsniegšanu, ģeogrāfiskais nožogojums, SOS zvans, izslēgšana.
Garantija: 24 mēneši
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 83,87€

    Mēneša maksa 7.13 EUR / 12 mēneši

  • Ražotājs: Concox
  • Modelis: VG01U
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...