Lēna sulu spiede, 240W

  • Lēna sulu spiede, 240W
Sulu spiedē uzstādītais zemā ātruma mehānisms palīdz saglabāt uzturvielas, spiežot svaigus augļus un dārzeņus. Plašā augļu un dārzeņu atvere ir ārkārtīgi ērta lielāku augļu un dārzeņu uzglabāšanai. Šī iemesla dēļ jums nevajadzēs tos sasmalcināt gabalos, kas ietaupīs vairāk barības vielu un ietaupīsiet laiku sulas spiešanai.

Funkcijas: Augļi un dārzeņi netiek griezti un rīvēti ar asiem nažiem , un nospiests ar skrūves palīdzību. Rezultātā saglabājas visas uzturvielas, minerālvielas, vitamīni, garša un dabiskā krāsa. Pateicoties unikālajai sulu spiešanas metodei, sula mazāk mijiedarbojas ar gaisu un ir pasargāta no kaitīgā oksidēšanās procesa. Pateicoties produktu plašajai atvērumam, lielākajai daļai augļu un dārzeņu nav nepieciešama papildu smalcināšana, kas saglabā vēl vairāk barības vielu un vitamīnu un ietaupa laiku. Sulu spiede ir aprīkota ar pretpilēšanas vāciņu. Pēc vāka aizvēršanas varat uzreiz sakult sulu kokteiļus. Automātiskā skalošanas funkcija padara apkopi ārkārtīgi vienkāršu: pēc vāka aizvēršanas pievienojiet sulu spiedei ūdeni un ļaujiet tai darboties dažus mirkļus. Pēc sulu spiedes apturēšanas atveriet vāku un ļaujiet netīrajam ūdenim izplūst caur sulas atveri. Tādā veidā sulu spiede tiek sagatavota cita produkta spiešanai. Svarīga iezīme ir tāda, ka lēna ātruma sulu spiedes darbojas klusāk nekā standarta sulu spiedes.
Specifikācijas: Jauda: 240 W. Apgr./min.: 60 apgr./min. Motora tips: vienfāzes induktīvs. Sulu tvertnes tilpums: 1L. Celulozes tvertnes tilpums: 1L. Cauruma diametrs (augļiem un dārzeņiem): 75 mm. Izmēri: 25x18,3x48,3cm. Svars: 7,2 kg. Vada garums: 1 m. Spriegums: 100V-240V. Normāls darbības laiks: līdz 30 minūtēm nepārtrauktas darbības. Automātiskā tīrīšanas funkcija. Automātiska motora pārkaršanas aizsardzība. Sulas vāciņš. Klusa darbība.
Iepakojums: Sulu spiede. Uzglabāšana. Skrūve. Siets sulai. Sietiņš saldējumam. Rotējoša birste. Sulas spiešanas bļoda. Spraude. 1L trauks sulai. 1L konteiners biezinātājiem. Tīrīšanas birste.

Garantija: 12 mēneši.
Ražotājs: Mocco.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 189,00€

    Mēneša maksa 9.31 EUR / 24 mēneši

  • Ražotājs: MOCCO
  • Modelis: SL001
  • Pieejamība: 2gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...