Portatīvā datora statīvs ORICO, metāls

  • Portatīvā datora statīvs ORICO, metāls
Portatīvā datora statīvs ORICO-PFB-A21-SV-BP, metāls.
Funkcijas: Šis ir salokāms galddatora klēpjdatora statīvs visiem 11–17 collu klēpjdatoriem un planšetdatoriem. Birojā, mājās vai kafejnīcā šis salokāmais pārnēsājamais statīvs viegli pielāgosies daudzām horizontālām līdzenām virsmām, lai izveidotu ērtu vietu darbam pie datora. Regulējamais dizains ļauj perfekti pieskaņot datora ekrānu jūsu acu līmenim, kas samazina mugurkaula, plecu, kakla un plaukstu locītavu sāpes, kas raksturīgas ilgstošam darbam pie datora, īpaši neregulāras stājas gadījumā. 7 stingri fiksētas statīva pozīcijas ļauj noliekt datoru no dažādiem leņķiem no 15 līdz 40 grādiem. Pretslīdes spilventiņi nodrošina stabilitāti un neļauj mašīnai kustēties. Dobais dizains uzlabo gaisa cirkulāciju, nodrošina lielisku ventilāciju un izkliedē siltumu, kas pasargā klēpjdatoru no izplatītām pārkaršanas problēmām. Iekļauts samta maisiņš ērtai statīva transportēšanai un uzglabāšanai. Šis alumīnija klēpjdatora statīvs ir praktiski savietojams ar lielāko daļu 11-17 collu klēpjdatoru vai planšetdatoru (ieteicamā izmēra datori turēsies stabilāk), kā arī var kalpot kā turētājs Jūsu mobilajam telefonam, e-pastam. grāmatu lasītājs, grāmatas un citi priekšmeti.
Specifikācijas: Ieteicamais klēpjdatora/planšetdatora izmērs: 11 collas–17 collas. Regulējamas kronšteinu pozīcijas: 7 (15 ° -45 °). Turētāja platums: 190mm. Turētāja dziļums: 263mm. Materiāls: metāls un silikons. Svars: 0,29 kg. Krāsa: sudraba.

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 15,86€

  • Ražotājs: ORICO
  • Modelis: HS081676
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...