Ārējā USB skaņas karte ORICO SKT3

  • Ārējā USB skaņas karte ORICO SKT3
Ārējā USB skaņas karte ORICO SKT3
Funkcijas: USB audio izvades adapteris, trīs portu (mikrofons, austiņas un mikrofons+austiņas) izeja, ar 10cm kabeli. Paredzēts savienošanai ar planšetdatoru, klēpjdatoru vai galddatoru, skaļruni, austiņām, audio kabeli. Palīdz atrisināt skaņas kartes vai tās saskarnes bojājumu problēmu. Ļauj izveidot savienojumu ar skaļruni neatkarīgi. Nodrošina papildu austiņu un mikrofona pieslēgvietas mūzikas kopīgošanai. SKT3 ārējai skaņas kartei ir trīs 3,5 mm ligzdas, un tā atbalsta divu ierīču darbību, lai jūs varētu pievienot divus austiņu pārus un kopā ar draugiem klausīties iecienītākos audio ierakstus. Tas ir savietojams ar lielāko daļu austiņu, mikrofonu un skaļruņu, pārraida analogos signālus no planšetdatora, klēpjdatora vai galddatora uz digitālā signāla izvadi. 10 cm garš integrētais kabelis palīdz novērst skaņas kvalitātes bojājumus, netraucē tuvējo pieslēgvietu, ir kompakts un ērts. Plug&Play, nav nepieciešams draiveris, saderīgs ar dažādām sistēmām (Windows, Mac, Linux, Chrome OS).
Tehniskie dati: Ieeja: USB 2.0. Izvades saskarnes: 1x 3.5mm mikrofonam, 1x 3.5mm austiņām, 1x 3.5mm mikrofonam+austiņām. Signāla un trokšņa attiecība: >= 80 dB. Kabeļa garums: 10 cm. Materiāls: ABS plastmasa. Plug & Play: Jā. Atbalstītās operētājsistēmas: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10 / Mac OS / Linux. Krāsa melna. Izmēri: 40x145x8 mm. Svars: 25 g.
Garantija:12 mēneši.

5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 19,99€

  • Ražotājs: ORICO
  • Modelis: CA912780
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...