Korpusa ventilators P14 PWM PST, 4-pin, 140mm, šaurs, melns

  • Korpusa ventilators P14 PWM PST, 4-pin, 140mm, šaurs, melns
Korpusa ventilators P14 PWM PST, 4-pin, 140mm, šaurs, melns.
Funkcijas: piemērots nelielām telpām. Atšķirībā no standarta 140 mm korpusa ventilatoriem, kas ir 27 mm biezi, šī ventilatora montāžas dziļums ir tikai 16 mm. Tas padara to ideāli piemērotu maza formāta (SFF) dizainiem. Atbilstošās skrūves piestiprināšanai pie radiatora jau ir iekļautas komplektā. PWM PST. Pateicoties plašajam ātruma diapazonam un novatoriskajai PWM koplietošanas tehnoloģijai (PST), ventilatora ātrumu var kontrolēt sinhroni ar citiem ventilatoriem. ARCTIC PST ventilatoriem ir savs integrētās shēmas risinājums un papildus spraudsavienojumam ir vēl viena ligzda, kurai var pievienot virknē papildu ventilatoru vai līdz 4 citiem PST ventilatoriem. Optimizēts augstam statiskajam spiedienam. Ventilatora dizains ir optimizēts virziena gaisa plūsmai, tāpēc tas rada augstu statisko spiedienu. Ventilators nodrošina ārkārtīgi efektīvu dzesēšanu un nodrošina labu gaisa plūsmu – pat ar lielāku gaisa pretestību. Tas padara šo šauro ventilatoru īpaši piemērotu lietošanai slēptās korpusa ieplūdes atverēs, putekļu filtros, radiatoros un kopumā mazos korpusos, kur ir maz vietas brīvai gaisa plūsmai, pateicoties iekārtu kompaktajam izvietojumam. Augstas kvalitātes gultnis. Vācijā izstrādātā sakausējuma un smērvielas kombinācija samazina berzi gultnī un nodrošina lielāku efektivitāti. Tas rada mazāk siltuma un mazāku gultņu troksni, un jūs varat baudīt ilgāku ventilatora kalpošanas laiku. Maksimāls klusums, minimāla vibrācija. Pat pie maziem apgriezieniem jaunā dzinēja darba skaņa ir tik tikko dzirdama. Pateicoties īpašajai magnetizācijai, jaunais motors ir ļoti gluds un gandrīz bez vibrācijām - tas nerada iedarbināšanas grūdienus un tikai aptuveni 5% no parasta līdzstrāvas motora bez filtra vibrācijas līmeņa. Tā rezultātā ķermenis piedzīvo daudz mazāku vibrāciju dažādos ātrumos un novērš nepieciešamību pēc pretvibrācijas spilventiņiem. Ilgāks kalpošanas laiks. Jaunais ARCTIC dzinējs rada ievērojami mazāk berzes siltuma nekā tā priekšgājēji un pašreizējie konkurentu modeļi. Rezultātā spoles temperatūra tiek samazināta līdz pat 20 grādiem un kalpošanas laiks tiek palielināts četras reizes, savukārt samazināti berzes zudumi nodrošina efektīvāku darbību. 0dB režīms — nulle apgriezienu. Ar PWM palīdzību ventilatora ātrumu var samazināt līdz nullei. Tas nodrošina efektīvu un klusu datora darbību tukšgaitā un garantē maksimālu veiktspēju, kad tas ir nepieciešams. Divi darbības režīmi. Izpūš siltu gaisu no korpusa. Iepūšot ķermenī aukstu gaisu.
Tehniskie dati: Ātrums: 150-1800 apgr./min (0 apgr./min zem 5% PWM). Gaisa plūsma: 52 CFM / 88,35 m³/h. Statiskais spiediens: 1,55 (mm / H2O). Trokšņa līmenis: 0,3. Gultnis: Šķidruma dinamiskais gultnis. Spriegums / strāva 0,19A / 12V DC. Sākotnējais spriegums: 4V. Savienojums: 4 kontaktu + 4 kontaktu ligzdas. Kabeļa garums: 400 mm. (PST atzars - 80 mm). Izmēri: 140x140x16 mm. Svars: 109 g.
Garantija: 6 gadi.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 13,08€

  • Ražotājs: Arctic GmbH
  • Modelis: ACFAN00268A
  • Pieejamība: 10gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...