ARCTIC F8 TC, 80mm, 3-pin, korpusa ventilators

  • ARCTIC F8 TC, 80mm, 3-pin, korpusa ventilators
Arktikas korpusa ventilators F8 TC, 3-pin, 80 mm, ar sensoru un temperatūras kontroli.
Funkcijas: Temperatūras kontrole. Temperatūras sensors atrodas uz 40 cm gara vada, tāpēc to var uzstādīt ļoti karstās datora vietās. Šī funkcija nodrošina, ka temperatūra starp procesoru un videokarti nepārsniedz 38 ° C. Turklāt šis ventilators darbojas ārkārtīgi klusi un tikai nepieciešamības gadījumā palielina ātrumu. Novatorisks dizains vēl klusākai un efektīvākai darbībai. Inovatīvs ventilatora dizains uzlabo gaisa plūsmu un atvieglo efektīvu dzesēšanu. Darbrats ir izstrādāts tā, lai samazinātu troksni, vienlaikus saglabājot vēlamo gaisa plūsmu un spiedienu. Ilgs kalpošanas laiks. Šķidruma dinamiskajam gultnim ir eļļas kapsula, kas novērš eļļas noplūdi un nodrošina ilgāku un klusāku ventilatora darbību. Divi darba veidi: siltā gaisa izpūšana no korpusa. Iepūšot korpusā aukstu gaisu.
Specifikācijas: Ātrums: 350–2000 apgr./min. Gaisa plūsma: 31 CFM / 52,7 m³ / h. Trokšņa līmenis: 0,3. Gultnis: šķidruma dinamiskais gultnis. Spriegums / strāva 0,09 A / 12V DC. Sākotnējais spriegums: 5,5 V. Savienojums: 3 kontakti. Kabeļa garums: 400 mm. Izmēri: 80x80x25 mm. Svars: 72 g.
Garantija: 6 gadi.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 9,99€

  • Ražotājs: Arctic GmbH
  • Modelis: ACFAN00208A
  • Pieejamība: 8gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...