Korpusa ventilatori P14 PWM PST, 4-pin, 140mm, melns, 5gab.

  • Korpusa ventilatori P14 PWM PST, 4-pin, 140mm, melns, 5gab.
Korpusa ventilatori P14 PWM PST, 4-pin, 140mm, melns, x5 gab.
Funkcijas: PWM PST tehnoloģija ļauj pieslēgt vairākus ventilatorus (ieteicams līdz 5), sinhronizējot to ātrumu atbilstoši datora faktiskajām dzesēšanas vajadzībām. Tādā veidā visa dzesēšanas sistēma darbojas efektīvāk un klusāk, un kopējais enerģijas patēriņš ir mazāks nekā tad, ja katrs ventilators/dzesētājs būtu pievienots atsevišķi. Optimizēts statiskajam spiedienam. Izstrādājot jauno P14 PWM PST ventilatoru, īpaša uzmanība tika pievērsta fokusētai gaisa plūsmai, statiskajam spiedienam. Šis ventilators garantē īpaši efektīvu dzesēšanu pat ar paaugstinātu gaisa pretestību. Maksimāls klusums, minimāla vibrācija. Pat pie maziem apgriezieniem jaunā ARCTIC dzinēja darba skaņa ir tik tikko jūtama. Pateicoties sinusoidālajai magnetizācijai, jaunais motors ir ļoti gluds un gandrīz bez vibrācijām, radot tikai aptuveni 5% no parastā līdzstrāvas motora bez filtra vibrācijas līmeņa. Līdz ar to ventilatoriem nav jāizmanto pretvibrācijas spilventiņi. Efektīvāka tehnoloģija. Motoru darbina jaunas paaudzes PWM integrētā shēma, kas ļauj jaunajam P14 PWM PST darboties efektīvāk nekā iepriekšējie modeļi. Tas ietaupa enerģiju un samazina spoles temperatūru, nemazinot veiktspēju. Augstas kvalitātes gultnis. Vācijā izstrādātā sakausējuma un smērvielas kombinācija samazina berzi gultnī un nodrošina lielāku efektivitāti. Tas rada mazāk siltuma un mazāku gultņu troksni, un jūs varat baudīt ilgāku ventilatora kalpošanas laiku. 200–1700 apgr./min. apgriezienu skaits, ko regulē PWM. Pateicoties 4 tapām, ātrumu var regulēt plašā diapazonā, izmantojot PWM (impulsa platuma modulāciju), proti, ventilators maina ātrumu/gaisa plūsmu pēc vajadzības atkarībā no temperatūras. Turklāt, pateicoties PWM koplietošanas tehnoloģijai (PST), šī ventilatora ātrumu var kontrolēt sinhroni ar visiem pārējiem ventilatoriem kopā. Tādā veidā troksnis tiek samazināts līdz minimumam un nepieciešamības gadījumā tiek nodrošināta maksimāla dzesēšanas efektivitāte. Ilgs kalpošanas laiks. Par 10°C zemāka motora temperatūra aptuveni divas reizes pagarina ventilatora kalpošanas laiku. Jaunā ARCTIC motora kalpošanas laiks ir ievērojami ilgāks spoles zemās temperatūras dēļ. Līdz ar to garantija tiek pagarināta līdz 6 gadiem. Divi darbības režīmi. Izpūš siltu gaisu no korpusa. Iepūšot ķermenī aukstu gaisu.
Tehniskie dati: Ātrums: 200–1700 apgr./min. Gaisa plūsma: 72,8 CFM / 123,76 m³/h. Statiskais spiediens: 2,40 (mm/H2O). Trokšņa līmenis: 0,3. Gultnis: Šķidruma dinamiskais gultnis. Spriegums / strāva 0,12A / 12V DC. Sākotnējais spriegums: 3,9V. Savienojums: 4 kontaktu + 4 kontaktu ligzdas. Kabeļa garums: 400 mm. Izmēri: 140x140x27 mm. Svars: (5x) 194 g. Komplekts sastāv no 5gab.
Garantija: 6 gadi.
5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 38,99€

    Mēneša maksa 6.63 EUR / 6 mēneši

  • Ražotājs: Arctic GmbH
  • Modelis: ACFAN00138A
  • Pieejamība: 9gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...