FM modulators automašīnai BC52LQ (RGB LED, QC 3.0, micro SD, austiņas)

  • FM modulators automašīnai BC52LQ (RGB LED, QC 3.0, micro SD, austiņas)
FM viļņu modulators ar ātras uzlādes funkciju. Šis modulators ir paredzēts MP3 / WMA audio failu pārsūtīšanai uz automašīnas radio, izmantojot FM radio automašīnā no USB atmiņas kartes, MP3 atskaņotāja vai viedierīces.
Funkcijas: pārraida mūziku, izmantojot FM radio, uz jūsu automašīnas radio. Varavīksnes LED fona apgaismojuma funkcija. Secīgi tiek parādītas 7 krāsas, lai radītu satriecošu un jautru atmosfēru, atvieglojot modulatora redzamību un lietošanu naktī un drošāku braukšanu. Šim izstrādājumam ir divi USB izvades savienotāji. Vienlaikus var uzlādēt divas ierīces. Uzlāde caur USB portu: 5V / 1A. Ātra uzlāde, izmantojot USB Qualcomm 3.0 ligzdu 5V / 3A. Brīvroku funkcijas: atbildēšana, zvanu gaidīšana, noraidīšana, numura atkārtošana. Vienlaicīgi atbalsta 2 mobilo tālruņu savienojumus. Automašīnas akumulatora sprieguma noteikšana. Automātiska iegaumēšanas funkcija, kad strāva ir izslēgta. Atbalss un trokšņu samazināšanas tehnoloģija. Atbalstīta balss navigācija. LED ekrāns. Mikrofons.
Pieejamie mūzikas avoti: USB atmiņa. Micro SD karte (līdz 32 GB). U-diska atmiņas ietilpība (līdz 32 GB). Bluetooth versija: 5.0.
Specifikācijas: Nominālais darba spriegums: 12-24V. Ierobežojošais darba spriegums: 10-26V. USB1 izeja (U-disk): 5V / 2,4A. USB2 izeja: Qualcomm® Quick Charge3.0, 18W. Trokšņu samazināšanas tehnoloģija (DSP un CVC). Signāla un trokšņa attiecība:> 60 dB. FM frekvenču diapazons: 87,5-108,0 MHz. Efektīvais attālums no mikrofona: 0,5-2 m. Bluetooth audio apstrāde: DSP un A2PD atbalsts. Atbalsta formātus: MP3 / WMA / WAV / FLAC / APE. Pārraides attālums: 10m.
Piezīme. Lai iegūtu labāku skaņas kvalitāti, izvēlieties radiostaciju, kas atrodas pēc iespējas tālāk no citas stacijas.
Garantija: 24 mēneši


5.50 kg

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
  • 20,00€

  • Ražotājs: Extra Digital
  • Modelis: BS330324
  • Pieejamība: 5gb.

  • Izsūtīšana / saņemšana uz vietas 3 - 5 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apmaksas! Atbraukt un uzreiz nopirkt diemžēl nebūs iespējams...